Transformatör nüve hesabı...

Beni inan ilgilendirmiyor artık. İster böl ister bölün; ister çarp ister çarpıl; ister mesleğini yap; ister git köfte ekmek sat. Alıntılayıp durma artık, bildirimlerinden inan nefret eder oldum..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaş ne yaptı bilemiyorum ama bu iş için en mantıklı olan minik bir yakıtlı jeneratör bence.Artık oldukça küçük ve neredeyse duyulmayacak sesle (benzinli) çalışan jeneratörler var heleki şehir gürültüsünde neredeyse duyulmaz.Şarjı bitti derdi de olmaz yanında 2.5 lt. pet le benzin getirirsin (gerekli önlemleri ve güvenliği alarak) sabaha kadar sokakta istediğin gibi çalabilirsin bu işin en mantılı olanı bu gibi.
 
12
250 amper 12 volt giriş. 220 volt 14 amper çıkış . Akü grubunuzun çok sağlam olması lazım çok rantabl değil.
 
Elektrikte Güç nedir? Enerji nedir? adam bu temel bilgilerden bi haber. Forumdaki değerli arkadaşlarımda kalkmış kendileriyle dalga geçen! bu adama laf anlatmaya kalkıyor ve sinirleniyor ! Yapmayın böyle şeyler. Makaraya gelmeyin !
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…