toshiba vrf arıza

kumpas

Üye
Katılım
7 Eyl 2007
Mesajlar
87
Puanları
1
Slm arkadaşlar herkese iyi çalışmalar; Çalıştığım yerde iki dış üniteli 17 iç üniteli bir toshiba vrf sistem var bunun arızası lider dış üniteye kart bölümüne bir sürüngen girmesi sonucu akıma kapılarak vede kartı yakarak kart arızasından dolayı sistem çalışmıyordu bende kartı söktüm tamir ettim kartı çalıştırdım fakat sistemi devreye verdiğimde lider dış ünite sayıyor sonra selenoidi açıp gaza yol veriyor fakat ne fan, nede kompresör devreye girmiyor dış ünitenin ana kartında unit 1 AF arızası veriyor. iç ünitelere baktım check düğmesine bastığımda unit 1 AF yazıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
slm kardeşim konuyu okudum bence kartın kompresör ü süren kısımların zarar görmüş olabilir dış ünite sensör kabloları basınç anahtarları kontrol edilmeli cihaz ınverter değildir umarım aksi taktirde yetkili servisten yardım almak zorunda kalabilirsin iyiçalışmalar
 
tüm ilgili arkadaşlara teşekkür ederim faz sırası hatası veriyormuş cihaz, kartları söktüm tamire gönderdim sonucu bekliyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst