Tia-Portal V14 download ve Tutorial

SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.
Selam bunlar için teşekür ederim
SIMATIC_STEP_7_Basic_V14.exe (2,8 MB)
bunuda atabilirmisiniz
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Selamlar programı kurmaya başladıktan 5-10sn sonra bu hatayı alıyorum baya bir yol denedim ancak çözüme ulaşamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
Ekran Alıntısı.PNG
 
Hatayı çözebildiniz mi? bende bu hatayı alıyorum çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim
bende de bu sorun vardı.exe dosyasını rar dan cıkararak yükleme yapınca düzeldi.
 
Hatayı çözebildiniz mi? bende bu hatayı alıyorum çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim
Siemens sayfası üzerinden Part part indirdiğimiz ( 2gb olan)
Dosyaların part 1 ini tekrar yükledim ve sorun çözüldü ancak programın animasyon kısmında sorun var ya da ben yanlış yükledim
 
Programın kurulumunda bir yerde takıldım da sizlere danışmak istedim.
Simatic S7 Professional'ı kurdum. Sonrasında S7 Plc_Simulation ı kurmak için exe dosyasını yönetici olarak çalıştırdım. Extracting files kısmını bitiriyor, sonra "Checking Prerequsities" yazısı çıkıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. Bilgisayarı yeniden başladığında kendiliğinden setup kısmı açılıyor ve yeniden bilgisayarı başlatmamı istiyor. Birkaç sefer denedim hep aynı bir türlü ilerlemiyor. Yeniden başlatmayı kabul etmediğimde de devam edilemiyor gibisinden bir şeyler yazıyor.

Bunu yaşayan, sebebini tahmin edebilen var mı acaba? Donanım özelliklerim biraz düşük 4GB Ram Core i3 işlemci. Sanki minimum i5 istiyordu gereksinimlerde ama bunla mı alakalı bir türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 8.1 Pro.

Ekleme: Siemens'in sitesinde plc_sim 'le ilgili iki dosya var bildiğiniz üzere. Bunlardan V14.001 rar dosyası. Bu dosyayı indirdikten sonra hiç dokunmadım, yani buraya çıkart vs. demedim. Sadece .exe yi bulunduğu rardan çıkararak kurulum yaptım. Sorunum bu şekilde çözüldü.
 
Son düzenleme:
meraba.tia portal v14 kurdum.bazı plcleri seçerken program direk kapanıyor.nedeni nedir acaba.yardımcı olursanız çok sevinirim.windows 10 kullanıyom.yönetici olarak çalıştırıyorum aynı sorun devam ediyor.
 
SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB) dosyaları ekktedir.
Merhaba Fatih bey
günaydın size bir sorum olacak tia portal için gereli dosyaları indirdim fakat benim bilgisayarımda medya player hatası veriyor codec bileşenini destelemiyor hatası veriyor bunun için ne yapmalıyım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst