tia portal v13 yükleme sorunu

Merhaba
TIA Portal V13'e yeni bir cihaz ekleyemiyorum.
Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    129.2 KB · Görüntüleme: 227
Kurulum ile ilgili automation license manager klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yapıp regedit kontrolünü yaptım ancak C:\AX NF ZZ klasörü boş bulunmakta programı kaldırıp tekrar kurdugumdada aynı sorun devam etmekte adım adım tarif edebilecek var mıdır ?

Kurulum ile ilgili automation license manager klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yapıp regedit kontrolünü yaptım ancak C:\AX NF ZZ klasörü boş bulunmakta programı kaldırıp tekrar kurdugumdada aynı sorun devam etmekte adım adım tarif edebilecek var mıdır ?
magnet:?xt=urn:btih:22F9903DB4D6FFFEB43269AECB48C871B0CCD9B8&dn=0_TIA15_SitePack&tr=http%3a%2f%2fbt3.t-ru.org%2fann%3fmagnet

hiç uğraşma v15 indir kur

Hocam sorunla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi? aynı durumdan bende de var ama v15 e geçtiyseniz link vs varsa gönderir misiniz
@ebuyukahiska

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    115.1 KB · Görüntüleme: 170
Şimdi bende hatırlamıyorum ama içindeki dosyaları Tiaportal yazan dosyaları kurabilirsin hocam.Daha sonra EKB dosyalarını çalıştırarak lisanslarını yükleyebilirsin. Burada siemensin tüm program ve library i bulabilirsin.

Şimdi bende hatırlamıyorum ama içindeki dosyaları Tiaportal yazan dosyaları kurabilirsin hocam.Daha sonra EKB dosyalarını çalıştırarak lisanslarını yükleyebilirsin. Burada siemensin tüm program ve library i bulabilirsin.

bunlardan hangilerini indirmem lazım söyleyebilir misiniz?
Adsız.png

bir de ekb de sıralama nasıl ilk hangisini yapmalıyım?
Adsız2.png

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,230
Son üye
sabri erdogan

Yeni konular

Geri