Windows 11 tia portal v15 yükleme hatası

NightFree

Üye
Katılım
21 Ağu 2022
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba,

Windows 10'da kullandığım tia portal v15 sürümünü windows 11'e geçtiğimde yükleyemedim. Kurulum başlattıktan sonra pc'e bir sefer restart atıyorum ama yeniden başladığında tekrardan başlatmayı istiyor. Sorun çözümü için ne yapmam gerekli ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Yazılımı bilmiyorum ama benim kullandığım birçok yazılım TPM 2.0 ve Secure Boot dan kaynaklıydı. Bios dan bunları açıp deneyebilirsiniz. Win 11 henüz hazır değil birçok sorunu var eğer bu işlerden para kazanıyorsanız Win 11 e bel bağlamayın henüz derim.
 
merhaba bende tia portal v15 i kurmak isitoyrum ama sia2.exe dosya hatası veriyor acaba nasıl çöze bilirim
 
Merhaba,
Zannediyorum benzer bir problem yaşamışız. Bende stajımda, Siemens Powermanager'ı W11' e yüklerken setup kısmında bu tarz bir sorun yaşamıştım. Tavsiye üzerine, Siemens'in setuplarını yönetici olarak çalıştırmak bir çözüm olabilir, eğer olmazsa üstte belirtildiği gibi, daha tam oturmamış W11 yerine, W10'da devam etmek şimdilik işinizi görebilir. Ayrıca, Siemens'in programları için bir Troubleshooting sayfası bulunuyor, ki zaten @arkaplan bey paylaşmış sağolsun. Umarım fikir verici olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,621
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst