Tez Konusu Piezoelektrik ile Titreşimden Elektrik Üretimi

By lent attığınız linkte çok şeyler var. Kastettiğiniz hangisi tam olarak? Yada bu depolama işlemini ingilizce olarak ne yazmam lazım bulabilmem için teknik terimi vs vardır belki.
super kondansatör var bunda depolanmakta, gördüğüğm 2 tip devre var diğerleri farklı şey veya çok gelişkin şimdilik ihtiyacını bu küçükler ucuzlar görür :)
https://www.aliexpress.com/item/CJM...badd-407e-88fb-0a5fb33d7b09&priceBeautifyAB=0
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu son attığınız linkte bulunan hasat dönüştürücü diye geçen kondansatör müdür? Yani elde edilen enerji buna mı depolanacaktır?
Peki bunun haricinde ne yapmam gerekir fikir öneri vs. Nasıl ilerlemeliyim?
Teşekkürler
 
Evet mv toplanıp guclendirilip depolanacaktir saticiyla irtibat kurup bağlantı şeması isteyebilirsiniz yine gerekli olan mv araligini sorabilirsiniz. Depolanan gerilim yeterli gelmezse daha büyük kapasitelerini fiyatlarına da bakabilirsin başka yapilabilecek birşey aklıma gelmiyor :D:cool:.
 
By lent teşekkür ederim. Bi irtibata geçelim bakalım. Türkiye de bu tür malzemeleri online satan site mevcut değil midir? Tek yolum aliexpress alibaba vs midir?
Yardımlar için tekrar teşekkür ederim biraz daha bilgi edindim sayenizde.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst