teknisyen arkadaşlar ETO (elk.tekn. odası) kuramazmıyız.

halkom

Üye
Katılım
25 Eki 2008
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
sayın arkadaşlar bu sektörde sayıca en fazla teknik kitle elemanları olarak en çok sorumluluğu taşıyan grup olarak bizlerde bir ETO kuramazmıyız.Hala bir amblemimiz bile yok.Bizlerde bir oda altında sorun ve sorumluluğumuzu,Teknik ve pratik bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir kuruluş olursa iyi olur düşüncesindeyim.İller bazında var fakat bunlar ticari amaçlı. Ticari amaç içermeyen her kesime hitap edebilen böyle bir oda kurulursa tüm meslektaşlarımız için iyi olur kanasındayım.
Herkese başarılar dilerim.
 
güzel bir fikir arkadaşım neden teknisyenlerinde bi odası olmasın ki
 
saten öyle bir oda varki Elektrik ve Elektronikçiler Odası
 
Değerli meslektaşım şu an Ülkemizde Bölge İl İlçelerde olmak üzere Toplam 96 ad.Elektrik, Elektronik mesleki oda altında Elk.Tkn.Teknk.Tek.Öğrtmn.lerinde üyesi bulunduğu meslek odalar faaliyettedir.Ve Üst kuruluşlarıda Türkiye Elektrik Elektronik ve benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve sanatkarlar Federasyonudur. www.tetesfed.org
Bilgilerine Saygılarımla.
 
elektrik teknisyenleri odası zaten var hemde bütün illerde istanbuldakinin telefonunu vereyim ben sana arar sorarsın 0212 235 15 23-235 41 77 TAKSİM, ŞEHİT MUHTAR CAD. NO: 22
 
arkadaşlarbenim kasdetiğim il bazında ve buna bağlı bir oda başkanlığının kurulması. evet bazı illerde var. benim bildiğim istanbulda var başka bilmiyorum. elektrik ve elektronik ile karıştırmayalım.EMO gibi ETO odası .
 
Öncelikle mevcut odaların hizmet alanı,içeriği ve buna benzer detayları hakkında bilgi edinebilmemiz mümkünmüdür ve kimler hangi şartlar ile bu odalara üye olabilmektedir?Şimdiden teşekküler.
 
Öncelikle mevcut odaların hizmet alanı,içeriği ve buna benzer detayları hakkında bilgi edinebilmemiz mümkünmüdür ve kimler hangi şartlar ile bu odalara üye olabilmektedir?Şimdiden teşekküler.

Oda ve temsilciliklerinin birçoğunun internet sitesi var... Araştırırsan detaylı bilgilere ulaşabilirsin...
Örneğin:
http://www.etoist.org.tr/
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,850
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst