ayhanarican
Üye
Uzun süredir bu konuda yazıyorum. Evet biliyorum mevcut bilimsel bilgilerimiz bunun imkansız olduğunu söylüyor ancak ben bunun nasıl olabileceği üzerine çok fazla araştırma yaptım ve artık mümkün olduğunu ve nasıl yapılabileceğini biliyorum. Şunu da anlıyorum bugüne dek size bunun imkansız olduğunu söylediler ve aksi iddialara karşı da oldukça öfkelisiniz. Öfkenizi yenerek ve dikkatinizi anlattıklarıma odaklayarak bunun nasıl yapılabileceğini hep beraber tartışabiliriz. Çok defa bu konuda tartışmak forumdan pek çok ceza almama sebep oldu ama bunun nedeni ben değilim. Konu çok sivri ve bu iddialar bir insanı normalin üzerinde sinirlendirebiliyor ve ben de bir kurban gibi ceza alıyorum.
Bu başlıkta sizlere bunun nasıl mümkün olduğunu ve hangi kuvvetlerle böyle bir sistemin çalışabileceğini detaylı olarak anlatacağım ancak öfkenizi yenerek bunu tartışmayı seçerseniz hem anlamanız kolay olur hem de medeni bir tartışma yapabilmenin gururuyla böylesine önemli bir konuda bilgilerimizi artırmış oluruz.
Bu başlıkta sizlere bunun nasıl mümkün olduğunu ve hangi kuvvetlerle böyle bir sistemin çalışabileceğini detaylı olarak anlatacağım ancak öfkenizi yenerek bunu tartışmayı seçerseniz hem anlamanız kolay olur hem de medeni bir tartışma yapabilmenin gururuyla böylesine önemli bir konuda bilgilerimizi artırmış oluruz.