Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

Ya bu konu ben okuldan mezun olmadan önce vardı yıllar geçti halen var. Hatta bizden önce mezun olan arkadaşların zamanındada varmış. Valla çıksında kurtulalım bu konudan.
------------------
Bu arada ben 2001 Sakarya mezunuyum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Gazi Üniversitesi, Teknoloji Fakültesinin Elektrik Elektronik Mühendisliğnin Derslerini ve Ders İçeriklerini inceledim. Ben Elektrik Öğretmenliğinden mezun olduğum dönemde aldığım dersler ile şuan ki Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünün Elektrik Dalının dersleri ile çok farklı değil, hatta bizim aldığımız pratik dersler daha çok. Umarım biz Teknik Öğretmenlerede en kısa zamanda Teknoloji Fakültesinin yolu açılır.
 
Arkadaşlar bende 2002 marmara TEF Elektrik Teknolojileri öğretmenliği mezunuyum.Şu anda çalıştığım işletmede teknik destek bölümünde formen olarak çalışıyorum. Ancak yaptığım fiili işler mühendis kadrosunun yaptığı işler! Talepte bulundum ancak kahrolasıca mühendislik diplomam olmadığı için hayır cevabını aldım. Şu anda dünyayı yakıp kül edecek kadar sinirliyim. Ne olursunuz artık müjdeli bir haber verin.
ÜZERİME DÜŞEN BİR ŞEY VARSA HER TÜRLÜ HAZIRIM.
 
ben çıkacağına inanmıyorum sadece bizi oyalamaya çalışıyolar ama suç birazda bizde sesimizi duyuracak hiç bir hareket hiçbir eylem yapmıyoruz ....
 
işçiler 2 gün ankarada yattılar hükümet hemen tıpış tıpış dediklerini yaptı
 
Ne hale düştük arkadşlar. bu şuan yazdığımız konudaki ilk sayfaya gidin. okuyun. ve yazılmış tarihe bakın. Halimizi daha iyi anlarız belki. Birlik oluruz belki.
TEF ELEKTRİK 2010 AKÜ
 
ben de tef elektrik. öğretm. mezunuyum umudum kalmadı bu işlerden 2 yıllık okuyup ordan dgs ile mühendisliğe geçmeyi ordan2 yılda tamamlamayı düşünüüyorum mühendisliği olurmu sizce
 
hocam dgs yi kazanmak çok zor diyolar..yani herkes yüksek puan alıyomuş ama okullar kontejan açmıyomuş..
 
Arkadaşlar,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümündeki bir Doç Dr. (Adını Bilmiyorum) Teknoloji Fakültelerinin kapatılacağını söylemiş. ve hatta Gazi Üniversitesindeki Teknoloji Fakültesinin kesin olarak kapatılacağını söylemiş. Aranızda böyle bir duyum alan var mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,408
Mesajlar
917,373
Kullanıcılar
450,313
Son üye
dnihatt1

Yeni konular

Geri
Üst