TEKLİF

akar5045

Üye
Katılım
30 Ara 2015
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
28
Merhabalar ;
bir fabrikanın busbar sistemini yapacağız ama fiyatlandırmayı bilmiyorum. Poz no bulamadım bayındırlıktan . ek te kalem kalem bilgileri vardır . yardımcı olabilecek var mıdır ?
 

Ekli dosyalar

  • busbar.xlsx
    21.8 KB · Görüntüleme: 22
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İşçilik,mahallin durumuna bağlıdır.20 mt. yükseklikteki çelik konstrüksüyon bir binada başka,6 mt.lik betonarme binada başkadır.Siz,yapılacak mahalli tam anlatırsanız,yardımcı olacak arkadaşlar olabilir.Ayrıca,basbar tesisatı özel bilgi isteyen bir tesisattır.Ve,genelde,basbar fir-
ması tarafından yapılır.Daha önce böyle bir montaj yapmadıysanız,malzemelerin elinizde kal-
ma ihtimalide ! olabilir.
 
henüz yeri görmedik şehir dışında
İşçilik,mahallin durumuna bağlıdır.20 mt. yükseklikteki çelik konstrüksüyon bir binada başka,6 mt.lik betonarme binada başkadır.Siz,yapılacak mahalli tam anlatırsanız,yardımcı olacak arkadaşlar olabilir.
henüz yeri göremedik şehir dışı bir iş. yapılcacak yer fabrika çelik konstrüksiyon olur büyük ihtimal . gönderdiğim ek bana gönderilen liste sadece bazı amper değerleri var. en azından kısaca nasıl hesaplanır biliyor musunuz işte 6 mt yukseklıkte çeliğe olursa metre fiyatı veya akımdeğerine göre fiyatı budur gibisinden
 

Forum istatistikleri

Konular
128,240
Mesajlar
916,102
Kullanıcılar
450,049
Son üye
elm3ss

Yeni konular

Geri
Üst