Tek kontaktör ileri geri çalışma

yvzkdr

Üye
Katılım
6 Ağu 2018
Mesajlar
59
Puanları
1
Yaş
32
Herkese hayırlı günler. Bazı sebeplerden ötürü tek kontaktör ile 1kw gücünde bir asm yi ileri geri sürmem gerekiyor. Benim aklımda enversör pako ve kontaktörü birlikte kullanmak var. Neden sadece pako ile yapmıyorsun derseniz kontaktör bobinini acil stop amacıyla kullanmak istiyorum yani tamamen güvenlik sebebiyle sisteme kontaktör ekliyorum. Başkaca bir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Termik manyetik şalter ile faz koruma rölesi kullanmanız da yerinde olacaktır.
 
Termik kontaktöre akuple olarak mevcut tek sıkıntım bu işi sadece enversör ile nasıl güvenli bir şekilde halledebilirimdi teşekkürler.
 
enversor pako salterle elle ileri geri yapabilirsin motor koruma elemanlarida kullan
 
kontaktör yerine bitane sürücü baglarsın onu kontrol etmek içinde 1-0-2 buton kullanırsın 0 a aldımmı durur aynı zamanda surucuye acıl stop inputu girersin cozulur işin daha profosyonel bir sistem olmus olur yada enversör koyarsın korumalı kompak koyarsın kontaktor yerine acil stop u ona baglarsın acıl stop a basıldıgında kompak salter trip e düser enetjı kesilmiş olur
 
Burada Hem kontaktör, hem yumuşak yol verici, hem de pako ile ileri geri var. 4M1 için

KABUK SOYMA 2.jpg
 
Teşekkür ederim iki kontaktör kullanma yoluna gittik iyi çalışmalar herkese
 
Tek kontaktoru acilstop icin ilk faz girisini kontaktre kontaktor cikisi termige termigin cikisindan enversor pako saltere sonra motora gidersin tek kontaktorle enversor yapabilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst