Tavandan tek kablo geliyor

Kabloyu çekince geliyor mu? Oynama var mı? Oynama yoksa kobra ölü demektir :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
En güzelini soyliyim, matkapla 15_20 cm açacaksın. Diğer kablo ordaysa ne ala. Sonra stropiyer gobek yapistiracaksin. Yok hala kablo yoksa 2 kabloyu buna bağlayıp cekeceksin. Nolcaksa olcak zaten tek kablo olsa ne olmasa ne. Yine de bı elektrikci gerekir. Düzgün elektrikçi bul
 
Çekince oynama var ses geliyor hocam. Başka 2 elektrikciye sordum. Hallederiz sen kafanı yorma dediler görmeden. Biri 80 diğeri 90 lira dedi. Bakalım yaptirinca bilgi veririm size.
 
yav Allah aşkına fotoğraftan belli olmuyor mu? en az 20 yıllık bina orası. o boru çürümüş.. ordan çekince kablo gelir mi? sen kablonun çıktığı yeri boruyu takip ederek kırmaya başla.. illaki kabloyu bulursun.. bulduğun yerden güzel bi ek yap.. ucu dışarı çıkar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst