Tariel kapanadze- serbest enerji

superdjeri

Üye
Katılım
17 May 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
YouTube - Kapanadze 100 KW free energy unit test in Turkey

Sevgili arkadaşlar ve değerli meslektaşlar, internette gezerken serbest enerji jeneratörü videosuna rasladım bu konuda bilgisi olan varmı veya bu konuda çalışmaları olan varmı yada çalışmak isteği olanlar var ise benimle bilrikte çalışmaya ne desrsiniz . Saygılar !
Not : bilgi paylaştıkça çoğalır.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Arkadaşlar enerji yoktan var edilemez bu sistemde muhtemelen havada yada toprakta serbest halde bulunan enerji toplanıyor olabilirmi acaba biraz kafa yoralım..............
 
Enerji yoktan var edilir, hatta birbirini dönüşebildikleri maddede yoktan varedilir yada vardan yok edilir ama ben insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum :) Konuya gelince belki birgün güneş paneli nasıl ışıktan elektrik, rüzgar paneli hareketten elektrik üretirken bizden değil doğadan enerjisini direk alıyorsa şuanda belki keşfedemediğimiz veya kullanamadığımız daha yüksek enerjili kaynakları benzer şekilde kullanırsak bedava enerji kavramından o zaman sözedebileceğimizi düşünüyorum, halihazırda böyle bir keşif yapan belki vardır ama belki dünyanın şu anda bunu kabul edemeyeceği bir sistemde yer aldığımız için günyüzüne çıkaramıyordur, ben eğer hayatta ekmeğinizi kazanmak gibi bir derdiniz yoksa bu gibi sonunda ne olduğu görülemeyen işlere kalkışabileceğinizi aksi halde bir hevesten öteye geçemeden pes edeceğinizi veya inat edip beşparasız kalacağınızı düşünürüm. Benzer konulardada bu sistemlerin bahsettiğim mantıkla yapımının imkansız olmadığını enerji yoktan varedilemez prensibi ilede yapılabileceğini savunmuştum, yine savunuyorum ama bence sonucunda meyva alabileceğimiz işlerle uğraşmak daha makul gözüküyor.
 
Deyerli arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekür ediyorum , şüpesiz herkezin ben dahil geçim sıkıntısı vardır fakat insanlığın gelişiminde olumlu değişimine katkıda bulunmak çok mu hayalçilik olur , doğrusu be fiziği çok seviyorum . Tam olarak manyetizmayı anladıgımızı
söyliyebilirmiyiz ! Bu icadı ortaya süren fizikçi icadın sahibi Nikola Tesla olduğunu idda ediyor ve aynı zamanda Teslanın sözlerini tekrarlıyor , sözleride şu şekilde : bizim boşluk diye kabul ettiğimiz her yer sonsuz enerji ile dolu , " biz insanoğlu denizin ortasında susuzluk çekiyoruz fakat bu suyu bir kab ile nasıl su içeceyimizin yolunu bilmiyoruz " Nikola Tesla.
 
Boşluk=enerji doğrudur katılıyorum, rf, uv, ir, ses vb. bunların hepsi enerjidir ama biz göremeyiz. Bunlardan enerji dönüşümü yapabilr iseniz o zaman bedava enerji tam anlamıyla "bedava" adını hak edecektir.
 
Site içinde arama yapın "Penedrev motoru" yapmaya kalkışan biri vardı bilgi ve kaynaklarınızı birleştirebilirsiniz!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst