Tanımlı User Password'un kendiliğinden değişmesi ?

Simuzer

Üye
Katılım
23 Haz 2008
Mesajlar
65
Puanları
1
Merhabalar, siemens marka hmi panelde tanımladığım kullanıcı adı ve şifresi kendiliğinden değişebilir mi ?

Diyelim ki 5 kere hatalı şifre girildi. Bunun sonucunda ne olur ? Belli bir süre korumaya alıp, o süre sonunda doğru şifre girildiğinde sayfaya giriş yapması gerekmez mi ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Devreyi yada devre kapalı iken hafızayı saklamakta kullandığı bir enerji kaynağı varsa (pil batarya gibi) bu kaynakların uzun süre şarjsız kalması, yada devredeki mekaniki bir arıza sonrası sistem kendini sıfırlar/sıfırlayabilir ve ilk ayarlarına geri döner. Buna sonradan değiştirdiğiniz şifre ve ayarlarda dahil. İlk şifresini bir deneyin bence
 
Bence oyle bir seyin olmasi imkansiz eger sifirlama olursa komple sifirlar ve programda gider yani ilk sifreye doneyim geriside dursun gibi bir sey bana mantiksiz geldi
 
merhaba,
tanımlı olan adet'ten fazla sayıda yanlış şifre girersen sistem kendisini korumaya alır (eğer koruma özelliği seçilmişse)
bu özelliği iptal etmek istiyorsan ENABLE PASSWORD AGING seçiminin yapılmaması gerekli.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst