Su Deposu Seviye Kontrolü

djazrael

Üye
Katılım
2 Nis 2010
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
36
evet arkadaşlar sorun su bir su deposu var 10 mt kadar bir mesafeden boruyla su geliyo fakat biz biz su belli bir seviyeye geldiğinde kapanmasını istiyoruz pano 10mt kadar ileride kablo çekle şansımız yok o yüzden sinyaller yardımıyla otomatik bir açma kapama sistemi oluşturmam lazım destekleriniz için şimdiden teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
10 metre çok uzun bir mesafe değil eğer engelleyen bir şey yoksa koblo çekip sıvı seviye rölesi ile kontrol etmeniz en doğrusu olur. ama illa kablosuz yapacağım derseniz rf kontrol sistemlerinden yararlanabilirsiniz.
 
arkadaşlar düzeltiyorum 5-6 km mesafede kontrol işlemi gerçekleştireceğim.. lütfen yardım
 
WAGO TO PASS ürünleri gsm kartları ile haberleşirler. Kuyu bölgesinde elektrik varsa topass modülü kullanarak yapabilirsiniz. diye düşünüyorum.
 
udeanın karalı çalışan rf modulleri var eğer biraz pic bilgin varsa bu şekilde yapabilirsin
 
pic bilgim var ama genel sistem konusunda ön ayak olacak birisi lazım sorunum oo
 
Klemsan firmasının sıvı seviye rölesi ve probları var, eğer depo plastikse alt ve üst limiti algılamak için C probu kullanmanız gerekiyor, depo gövdesi metalse C probuna gerek yok(depo gövdesini pano topragıyla ortak yapın.)
Klemsan Elektrik ve Elektronik

SSR.PNG
 
djazrael arkadaşım biz bu kumandaları yapıyoruz.hazırı var istiyorsan.532 317 02 40 dan ulaşabilirsin bana rf ile çalışıyor va 5 km mesafesi var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst