Step 7 MicroWin dosyasındaki sembol tablosu

oktayturk

Üye
Katılım
5 Şub 2007
Mesajlar
49
Puanları
1
Arkadaşalar Step 7 Microwin programında yazdığım programın Sembol tablosunu naslı alabilirim ve Step 7 Microwin dosya formatını bilen varmı? Dosya yapısnı bilen arkadaşlar paylaşa bilirmi?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Microwin dosyaları tek dosyadır (mwp). Step 7 manager gibi bir çok dosyadan oluşmaz. copy pasti dene note pad, word ve excell e.
 
Sayın Aynstayn ilginiz ve cevabınız için çok teşşekür ederim. Biraraz daha açıklama yapsanız. Ben bu dosyayı bir nod pad ile açtığımda zaten anşamsız karakterler geliyor. Sayırım dosya yapısı Text tabanlı değil. Rasgele erişimli bir dosya sanırım ama bunun faormatını bir türlü çozemedim. Bunu nasıl anlaya bilirim. İnternette araştırdım dosya yapsı hakkında bir şey bulamadım. Ama PcAcsess bu dosya formatını okuya biliyor. bununla ilgili elinde herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum. Ayrıca Aynstayn arkadaşım ilgin için teşşekür ederim.
 
Sayin Aynstayn'in anlatmaya calistigi;
MicroWin programini acip oradan "symbol table" daki listeyi kopyalayip yeni acmis oldugunuz excell sayfasina yapistirirsiniz.
 
Esasında yapmak istediğim bu işlem değil. benim yapmak istediğim işlem mwp dosyasını kendi yazdığım bir programda okuyup sembol isimlerini direk olarak microwin programı olmadan alamak istiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,753
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst