step 7 manager

genç22

Üye
Katılım
9 Ara 2011
Mesajlar
206
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar step 7 manager ile s7 400 den program ile beraber commentleri yani etiketleri nasıl alabilirim programı normal olarak alabiliyorum stl dilinide iyi derecede biliyorum bu yazılıma ufak tefek deişiklikler yapıcam açıklamalar olsa çok işime yaricak yazılım almanlar tarafından yazılmış bunu yapabilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim bu olay daha öncede başıma geldi farklı bilgisayar dillerinden oluyo diye biliyorum yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba,
commentler program yazılan pc nin hdd kalır. Plc belleğine yüklenmez. Olmayan bilgiyi plc den alamazsınız. Belirtiğim Simatic maneger için geçerli.
Kolay gelsin
 
Son düzenleme:
bu konuda yanlışınız var bu bilgide yüklenir kendi yazdığınız programı almayı deneyin ben proje dilini deiştirmeyi denedim siemens çözüm olarak bunu sunmuş fakat sonuç sıfır başka bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
 
Eğer üretici Projeyi MMC karta yüklemediyse veya projenin orijinal sembol tablosunu teslim etmemişse sembolleri elde etmenizin bir yolu yok.
 
Cevaplar için teşekkürler mmc kart malesef yok napalım tek tek uraşıcaz
 
arkadaşlar windows 7 ye PCS7 V8.1 SP1 Kurmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz kurulum esnasında seçim ekranı çıkıyor neleri seçmem gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst