güzel insan, ilk akla gelen daha büyük bir smps, ikincisi ise nereden, ne kadar, kaç volt geçtiğini söylerseniz çözüm daha kolay olabilir belki bir kondanstör bile sorunu çözebilir.
güzel insan, ilk akla gelen daha büyük bir smps, ikincisi ise nereden, ne kadar, kaç volt geçtiğini söylerseniz çözüm daha kolay olabilir belki bir kondanstör bile sorunu çözebilir.
daha büyük smps de denedim tabi
şimdi şöyle anlatayım
tele seri direnç bağlayarak çözüm tabiki mümkün ama direncin ısınma problemi var
mesala 21ca olduğunu iddia eden bir smps te 1 ohmluk dirençle oluyor ama yaklaşık çekilen akım 5.5a olduğu için 11w lık direnç cok ısınıyor belki daha büyük watlı yada paralel bağlı bir kaç direnç olabilir.
Dediğinizi yapabilmek için şöyle cihazlar lazım.
NF.Short Güç Kaynağı Kısa Enjeksiyon / Voltaj ve Akım Kontrollü Dedektör – NorthridgeFix https://share.google/DLu2nUwWhVfY4Zhiw
12v 21 a smps le deniyorum bazen korumaya geçiyor çoğu zamanda istediğim şekilde çalışıyor sadece direnç te ısı problemi oluyor o yüzden direnç kullanmadan yapmak istiyorum
Xl4016 ile de denedim ama daha basit ve maliyeti düşük olması için sadece smps le halletmeye çalışıyorum.