simatic manager ile mp 270 panel sorunu

efe43

Üye
Katılım
25 Ara 2006
Mesajlar
419
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar elimde hazır yüklü bir touch panel var içinde program mevcut touch panelin içindeki programı prosave ile yedekledim fakat wincc flexsible ile alamıyorum. birde elimde s7 300 de yazılmış bir program var benim istediğim bu touch paneli bilgisayara bağlayıp simatic manager de yazılmış olan s7300 plc projesiyle haberleşme yapmayı ve adresleri bulmayı planlıyorum . bu yüzden similasyon yapabilirmiyim..bu konuda yardımlarınız bekliyorum
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Prosave ile çektiğin Backup dır ve bunun üzerinde bir değişiklik yapamazsın sadece programda oluşuna bir hata da backupı tekrar yüklersin sistem aynı şekilde çalışır hiçbir şekilde ne adreslerine ulaşabilirsin nede editleyebilirsin.Bende bunun üzerinde çalışıyorum eğer bir netice alabilirsem KontrolKalemiyle paylaşırım.
 
Arkadaşlar WinCC Flexible ile panele yüklenen yazılımlar, yükleme esnasında backtransfer özelliği aktif edilerek yüklenmemiş ise geri alınamaz sadece ProSave ile backup yapabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst