Siemens protool

burak7605

Üye
Katılım
23 Nis 2007
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar bende protool programı var bu programla hangi marka oparatör paneller programlanır.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
selam arkadaşım elimdeki programı hangi panellerde kulana bilirim.
 
merhaba
arkadaşım programı paylaşırmısın. bende bir tane var ama kuramadım.şimdiden teşekkürler..
 
ProTool siemensin opertaör panel programıdır. Fakat şuanda yerine siemens WinCC Flexible kullanılmaya başlamıştır. Siemens operatör panellerine program yazıp yükleyebilirsinz. Panelin bu progranmı desteklemesi gerekiyor. Ayrıca Runtime çalıştırabilirisniz.
 
Üzerinden baya zaman geçmiş ama genel bilgi olsun.
Protool ile Siemens'in eski seri panellerini programlayabilirsiniz. OP7, OP17, Op27 vb. Şu anda satılmakta olan Siemens panelleri protool ile değil WinCC Flexible ile programlarsınız.
 
değerli arkadaşlar bende daha önceden yazılmış bir Scada programı var pcde runtime olarak çalışıyor ben bu programda değişiklik yapmak istiyorum protool cs yide kurdum bu runtime çalışan scadayı nasıl düzenleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim..
 
winCC yi bilmiyorum ama protool pro end. otomasyon okullarında okutuluyor.. simens plcleri programlayabiliyorsunuz ve sayfa sayfa olarak programlıyorsunuz...
 
arkadaşlar merhaba. elimde bir tane op7 siemens panel mevcut. protoll bilen arkadaşlar var ise. bu paneli 200 tl satıyorum. panel hiç kullanılmadı. protool bilmediğimden dolayı kullanamadım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst