Siemens plcler hakkında tek derslik eğitim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxwasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xxwasp

Üye
Merhaba,

Daha önce chiller firmasında çalıştım schneider plc ile rs485 ve modbus tcp uygulamaları tecrübem oldu. Temel anlamda otomasyon mantıgını biliyorum. İş değiştirdim ve yeni kurulmakta olan bir fabrikaya başladım. Burada ise Siemens DCS sistemi kurulmakta. Ayrıca 2. el alınan siemens kullanılmış makinelerde var. Firmam bana eğitim aldıracak ama ben öncesinde ücret karşılığı siemens ailesi hakkında bana online bilgi verebilecek birisini arıyorum.

Bu eğitim daha çok tia portal veya pcs7 gibi programların farkları, programların sürüm özellikleri, haberleşme modülleri, fiber bağlantılar, SIVACON kabinler ve öğrenirken nasıl ilerlemeliyim konuları hakkında.

1 saat yeterli olur sanırım. Özel mesajla veya konudan iletişime geçebilirsiniz.

iş bulurken nasıl bir yol izledin birader makina firmasında çalışıyorum otomasyon firmasına kapak atmam lazım önerilen neler

Arama çubuğuna eleman arayan otomasyon firmaları, işçi arayan otomasyon firmaları, personel arayan otomasyon firmaları, yazılımcı arayan otomasyon firmaları gibi başlıkları yazarak arat: Yaşadığın ile göre sonuçları değerlendir. İçine sinen bir ilan gördüğünde ise özgeçmişini gönder.

Forum istatistikleri

Konular
131,043
Kullanıcılar
454,740
Son üye
Gani.

Çevrimiçi üyeler

Geri