Siemens plc

Recept

Üye
Katılım
12 May 2016
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba arkadaslar plcizleogren sitesinde siemens plc egitim seti mevcut. Onu almak mantikli yoksa parca parca kendmizmi kurmak daha iyi olur
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hazır setler genelde çok bişey içermiyor kendiniz istediğiniz donanımı alarak kursaniz genelde EĞİTİM SETİ adı altında satılınca istenen uçuk fiyatlardan çok daha ucuza halledebilirsiniz. Eğitim setinin avantajı malzemeleri bir zemine kurmuş ve giriş çıkış için basit devreler eklenmiş olarak gelmesi. Hiç bilmiyorsanız bu bir avantaj ama az bir bilginiz varsa istenen fazla paraya değmez kendiniz uğraşın hem bu arada kablolamayida geliştirmiş olursunuz.

Edit.
Hiç bilmiyorsanız ve set içerisinde eğitim dokümanı varsa, kendi yaptığınız sistemde nereden başlayacağını bilmeyecek ve dağınık bilgiyi internetten bulup sistematik hale getirmeniz çok zaman alacağından hazır set avantajlidir. Ama eğitim notu şartıyla.

Yinede eğitim seti adı altında verilen o fazla paraya acırım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst