Siemens PLC ve Laptoplar Hak.

3 faz emc fİltre hakkinda detayli bİlgİ İstİyorum bunu sÜrÜcÜ ÇikiŞina baĞliyabİlİrmİyİm
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşlar ben plc ye bağlanabilmek için seri portu olan dizüstü bir bilgisayar alamayı düşünüyorum. Benim bildiğim kadarıyla usb döüştürücülerde sorun yaşanıyor ve ayrıca
ruin arkadaşımızın sorusuna (siemens S7300 programlamakta kullanılan MPI kablosu S7200 içinde kullanılabiliyor mu?) cevabın evet kullabilirsin olması gerekiyor değilmi?
Yalnız benim merak ettiğim RS 232 den MPI kablo dönüştürücüyü daha ucuza bulma şansımız yok mu.katalog fiyatı şu anda 390 euro olarak gözüküyo.
6ES7 972-0CA23-0XA0 cevaplarınızı bekliyorum.
 
slm arkadaşlar
Manhattan marka pcmcia seri çevirici kullanıyorum yüzlerce farklı cihaza bağlandım ama hiç sorun yaşamadım.
USP seri çeviriciler herzaman sıkıntılıdır.
 
Selam arkadaslar...
Bir konuda yardım istiyorum.elimde s7 212 egitim seti var fakat laptop'um da rs232 yok oyuzden rs 232/usb converter aldım fakat baglanamıyorum lutfen bana yardımcı olun
simdiden tesekkurler
 
İzmir'de bu aletler gıda çarşısında mı satılıyor? Peki siz mandalinayı nerdeden alıyorsunuz? Vestel Bayisinden mi :):D:)

ciddiyetten uzak sadece bişiler yazmış olmak için bişiler yazmayalım.Arkadaşın dediği gibi bilenler bilir ... ve izmirdeki bir çok firma için gıda çarşısı elektrik elektronik mekanik pnomatik ve bir çok konuda izmir ve çevresindeki illerdeki firmalar için ürün tedarik eder..ha unutmadan söyleyim mandalinayı semt pazarlarından alıyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,753
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst