Siemens pcs7 ve s7300 kurulumunda hata

hgavas

Üye
Katılım
15 Ara 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Arkadaşlar

Windows xp SP2 var. Bu nedenle Step 7 300 ü kuramıyorum tabii ki PCS 7 yide kuramıyorum.
PCS yi kurmaya çalıştığımda
Direk "Please restart Windows before installing new programs" mesajı çıkıyor. Neden olduğu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kardeş kullandığın PC HP COMPAQ ürünü mü acaba?. Eğer öyleyse Siemens ürünlerini kuramıyorsun. Benim başıma da geldi. Çözümünü bilmiyorum.
 
merhaba arkadaşlara katılıyorum.benimde başıma gelmişti. pc format atıp,yani xp pro yeniden kurup hiç bir program yüklemeden simatic kurabilmiştim ancak...
 
Arkadaşlar kesin çözüm tekrar Xp pro yu kur ve tekrar dene haydikolay gelsin........
 
hp conpaq larda bunu yapıyor.windows->start->msconfig->startup kısmındaki bütün programların şeçimlerini kaldırarak çözdüm.formatlamadan önce bunu deneyin.
 
merhaba arkadaslar

step 7 yi kurmak istediginiz sistem oncelikle xp professional sp2 olmali.simatic menager i kurmaya calisirken `"Please restart Windows before installing new programs"(lutfen yeani programlar yuklemeden once bilgisayarinizi tekrar baslatin) mesajini aliyorsaniz bunun sebebi step menager in turkce windows ile olan karakter uyumsuzlugudur.bu sorun format atmadan veya baska deisklikler yapmadan da asilabilir
`baslat` tan `calistir`i tiklayip `regedt32` yazin ve entera basin.gelen menuden HKEY_LOCAL_MACHINE >SYSTEM >CurrentControlSet >Control >Session Menager a ulasip dosyanin uzerine tiklayin.sag tarafta acilan menude `PendingFileRenameOperations i silin ve bilgisayarai kapamadan tekrra kurmayi deneyin.kurulum baslaycaktir.eger kuruluma baslamadan bilgisayari tekrar acip kapatirsaniz bu dosya tekrar yerine gelecektir ve kurulum gerceklesmez.o yuzden silin ve hemen kurulumu baslatin.umarim yardimci olabilmisimdir

saygilar...
 
Son düzenleme:
benim de hp compaq ama kullanıyorum sadece xp pro olması lazım
 
virüs proğramını kapatıp deneyin
 
PCS7 programını kurmadan önce bilgisayarınızda S7 Manager ve WinCC kurulu olmalı daha sonra PCS7 kurulumuna başlaya bilirsiniz. İleride dil sorunları yaşamamak için Windowsu ingilizce kurup üzerine Türkçe dil yamasını kurmalısınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,680
Kullanıcılar
449,951
Son üye
N4POLYOON

Yeni konular

Geri
Üst