Servis Uygulaması Yapıyoruz, Düşünceleriniz?

Katılım
4 Haz 2021
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
41
Arkadaşlar Sakarya'da kombi, klima ve beyazeşya servisliği yapıyoruz. Kendi müşterilerimizi ve işlerimizi yönetmek için bir uygulama geliştiriyoruz. Bunu web sitemiz ile yapıyorduk, şuanda mobil uygulama ile yapacağız ve daha sonra satışına başlıycaz. Yaptığımız uygulamanın benzeri piyasada var ancak işlevsel olarak ondan çok daha üstün özelliklere sahip ve çok daha uygun fiyatlı olacak bizimki. Size özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Eğer varsa aklınıza gelen ek bir özellik paylaşın lütfen:

* Eğer bir müşteriniz arıyorsa, arayan müşteriniz rehberde kayıtlı olmasa bile sizi hangi müşterinizin aradığını görebileceksiniz. Tek tıklama ile servis kaydına ulaşabilecek, işin ne durumda olduğunu görebileceksiniz.

* Sadece isim ya da telefon numarasıyla bile yeni kayıt oluşturabilirsiniz. İleri tarihli servis ekleyebilirsiniz. Uygulama size işleri zaman ve saate göre sıralamakta.

* Müşteriye hangi işlem yapılmış, ne kadar ücret alınmış, ne zaman yapılmış, aradan yıllar geçmiş olsa bile arama kısmından anında kaydına ulaşıp bilgilerini görebileceksiniz.

* Çalışanlar için hesap oluşturabileceksiniz. Eklediğiniz işe hangi çalışan gidecekse onu seçip kaydetmeniz yeterli. Çalışan sisteme girdiğinde sadece ona verdiğiniz işleri görür. Siz ise o günkü bütün işleri görürsünüz.

* Tek tıklama ile müşteriyi arayabilirsiniz.

* Tek tıklama ile müşterinin whatsapp ına bağlanabilirsiniz.

* Müşteriden istediğiniz konumu servis kaydına kaydedebilirsiniz. Başka bir zaman tekrar gitmek gerektiğinde tek tıklama ile konuma yol tarifi alabilirsiniz. Ayrıca müşterinin evine gittiniz diyelim, servis kaydını açıp konum al butonuna tıkladığınızda anında bulunduğunuz konumu kayda ekler. Tekrar gitmeniz gerektiğinde tek tıklama ile yol tarifi alırsınız.

* Çalışanlar komisyonlu çalışıyorsa komisyon oranına göre çalışanları borçlandırabilirsiniz. Ödemelerini yaptıklarında borçlarından düşebilirsiniz.

* Hangi eleman hangi işi yapmış, hangi iş parça bekliyor, hangi iş atölyeye alınmış, hangi işten ne kadar ücret alınmış, her şeyi tek sayfadan görerek takip edebilirsiniz.

Biz bunu şuanda kendi internet sitemiz üzerinden yapıyoruz. İnternet sitemizdeki özellikler uygulamada olacak. Sitemizdeki sistemin özellikleri için bu videoyu izleyebilirsiniz:

BU UYGULAMA NE İŞE YARAR?

İnanılmaz bir zaman tasarrufu sağlar, hiçbir işinizi unutmazsınız, kağıtla yazmakla uğraşmazsınız, saniyeler içinde müşterilerin bilgilerine ulaşabilirsiniz, bütün çalışanlarınızı ve bütün işleri anlık takip edebilirsiniz. Bu sistem bizim elimiz ayağımız, kendimiz kullanıyoruz, kendimiz faydasını görüyoruz, daha da fazla geliştirerek pazarlamayı düşünüyoruz. Sizinde katkılarınız olursa sevinirim.
 
bol kazançlar arkadaşım, umarım başarılı olursun. ben bodrum'da yaşıyorum elektronik kart tamiri yapardım. ve müşterilerimiz kurumsallar pek gelmezdi ama özel servisler çok fazla gelirdi. kurumsalları anlatmama gerek yok genelde merkez arıyor servis elemanının hizmetini sorguluyor. ha bir de kışın 1 sekreter ve 2 ustayla iş dönerken yazın en az 2 adam daha çalıştırıyorlar (malum oteller, siteler ) şimdi özel servisçiyi puanlayacak bir sistem de ilave ederseniz @sami inci ustam belirtmiş iyi olur. bir de tamir Bakım olayında malum zor günler geçiriyoruz ekonomik olarak ne kart takıldı orijinal- yan sanayi veya kart tamiri
gibi seçeneklerin olması ve bu seçeneklerin müşteriye de sunulması artı bir değer olarak görülebilir. kimi müşteri vardır kiracıdır parası yetmez sadece tamir kimi müşteri vardır malım kıymetli der orijinal kart ister yani. birde stok takibini patron yada 1. muhasebeci yapsın. çakallar var yansanayi takar orijinal parası alır, kötüler de unutmayalım. benim on yıl önce kullandığım B2B nin geliştirilmiş versiyonu programın.
 

Servis Uygulaması Yapıyoruz, Düşünceleriniz ?

Kolay gelsin . Sağlıcakla Kalın .

NOT : Yazı içeriği büyük ölçüde silinmiştir .
bolubeyi ,emin_34 ve sami inci
Beğenileri bu içerik öncesi verilmiştir .
 
Son düzenleme:
subdomainde kurulu olması itici olduğu için pek kimsenin kullanacağını zannetmiyorum. Başka yere muhtaç olduğunuz için bir anlaşmazlık olması durumunda gün gelir sizin ve müşterilerinizin dımdızlak ortada kalması muhtemel. Profosyonel olmamış.
 

Servis Uygulaması Yapıyoruz, Düşünceleriniz ?

Kolay gelsin .

Video tarihi :
128 görüntüleme •15 Ara 2019
Bu gün 04 Haziran 2021
128 görüntülenme sayıyorum hiç bizler video seyretmek düşünelim .
Beğen 0 Beğenmeyen 0
Ne düşünürdünüz ?
Tutmamış sistem . 1.5 Yıl olmuş .
Yazılım hakkında düşüncelerim .
Yazılım kendine ait değil , parmağını verdin mi ? kolunu alamassınız .
Diğer kişi hakları kısmı ?
Kendi alan adını niye kullanmıyor .
Alt alan adı ? kullanıyor .
Alan adı ( whois ) sorgulamada firmanız gizli .
Gizlenecek bir durumu var ?

Kayıt Tarihi 02.01.2019
Güncelleme 27.12.2020
Bitiş Tarihi 02.01.2022
Kalan Gün 211
Domain Yaşı 2

Site korumalı değil .

Domain Üzerindeki Korumalar
Transfer Koruması Pasif
Silinme Koruması Pasif
Güncelleme Koruması Pasif

Sağlıcakla Kalın .

Ekli dosyayı görüntüle 75059

Ekli dosyayı görüntüle 75060
Videonun şuanki servis uygulaması ile direkt bir bağlantısı yok. Zaten bunu belirttim. Video şuanda bizim mevcutta kullandığımız sistem. Kendimiz kullanıyoruz. Biz yazılımı 4 yıldır kullanıyoruz. Video 1,5 sene önce çekildi. Pazarlamasıyla uğraşamadık. Malum pandemi dolayısıyla kimsede cebinden para çıkartmak istemedi. Bu yazılımın faydaları bu şekilde anlatmakla algılanamıyor. Konuyu yorumlayan arkadaşlar bile yazılımı tam olarak anlayamamışlar. Yazılımı siz anlamışsınız büyük oranda ama sizde önyargılı yaklaşmışsınız.

servisyazilimlari.com u ben hemen 10 yıllık yapabilirim. Bir anlamı yok bunun. orada mevcutta olan 2 müşterimiz var sadece. onlarda bizim tanıdıklarımız. mevcut uygulamaya geçerken onların verileri bu uygulamaya taşınacak.

yeni domain servisuygulamasi.com domain bilgileri herkese açıkmı kapalımı hiç bilmiyorum. bir önemide yok. benim bilgilerim herkese açık. zaten sakaryadaki firmalarla başlayacağım.

olup olmaması, tutup tutmaması farklı şeyler. ben kendim kullandığım, faydasını gördüğüm, başkalarınada yardımcı olacağını düşündüğüm için bunu uygulamaya dökerek herkesin hizmetine sunacağım.

bunu kendiniz yaptıracaksanız, yaptırabilirsiniz. 10 bin tl harcayacaksınız. her yılda 300 tl civarı hosting ücreti vereceksiniz. geliştirecekseniz ona göre her isteğiniz için ayrıca para ödeyeceksiniz. neredeyse hosting ücretine zaten biz size bu hizmeti sağlayacağız ve sürekli olarakta geliştireceğiz.

bizim uygulamamızın bir benzeri var. bizim düşündüğümüz fiyatın 3 katına satış yapıyorlar. işlevsel olarak bizimki çok daha hızlı ve çok daha işlevsel. özellik olarak onlarınki çok daha detaylı. ben kendi uygulamamızı kullanırdım. çünkü diğer uygulamada incik boncuk bütün alanları doldurmanız isteniyor. bizimkinde tel. numarasını koyun kaydet deyin iş ekleniyor.

elini veren kolunu kaptırır gibi bir şey söz konusu değil bizde. mevcut sistemi kullandınız ama bir süre sonra devam etmeyeceksiniz diyelim. tüm datalarınız size excel dosyası olarak iletilir. hiçbir müşterinizi kaybetmezsiniz. hiçbir veriyi kaydetmezsiniz.

adım hasan günal. sakaryaseo.com kendi internet sitem. yenimakale.com ayetel-kursi.com ve daha birçok başarılı internet sitesinin sahibiyim. başarıları geçmişte kalmış olsada (sunucu problemleri sonrası sıralama kaybı yaşandı, yıllarca yüksek ziyaretçi çekildi, makale sitesiyle günlük 163k ziyaretçiyi gördüm). mevcut işlerimiz, hayatımız sitelerle ilgilenmemi zorlaştırdı.

şuanda hem mevcut işlerimizle ilgileniyorum. hemde bu uygulamayı yazdırıyorum. tasarımını bile tasarımcıya yaptırıp para veriyorum. kodlamasına para veriyorum. her bir düzenlemesine para veriyorum. içime sindiği anda pazarlamasına başlıycam ama pazarlaması bu şekilde olmaz. yüz yüze bu uygulamayı göstermeden ya da kişiler kendileri kullanmadan bu uygulamanın ne kadar faydalı olduğunu anlayamazlar.

bu satış konusu değil. ben sizden tavsiye istedim. bunu bu şekilde değerlendirip olmasını istediğiniz ek özellikler varsa ve yazarsanız sevinirim. yinede eleştirileriniz için teşekkür ederim. videonun yanlış anlaşılmaya sebep olabileceğini düşünemedim. amacım orada mevcut sistemin nasıl çalıştığını ve hangi özellikleri barındırdığını anlamanızı sağlamaktı.

"sakarya kombi servisi" aramasında 2. sıradaki siteyi ben yaptım. bu benim rakibim. 4 yıl önce yaptım siteyi. ilk sırayada getirmiştim. adamın bütün verileri bilgileri benim elimde. aynı sektördeyiz. sitesi 4 yıldır bende. tamamende özgür siteyi almakta, başka hostinge taşımakta. benden hizmet almaya devam ediyor. varsa sakaryada tanıdığınız istediğiniz kişiye sorabilirsiniz nasıl biri olduğumu.

subdomainde kurulu olması itici olduğu için pek kimsenin kullanacağını zannetmiyorum. Başka yere muhtaç olduğunuz için bir anlaşmazlık olması durumunda gün gelir sizin ve müşterilerinizin dımdızlak ortada kalması muhtemel. Profosyonel olmamış.
subdomain şeklinde olmayacak. videonun mevcut yazılımla bir alakası yok. mevcut yazılım servisuygulamasi.com sitesiyle aynı veritabanını kullanacak bir uygulama olacak. her türlü devam etmeme durumunda mevcut müşteri listeniz excel olarak size verilecek. amacımız işinizi kolaylaştırmak zorlaştırmak değil.
 
Son düzenleme:
Kendinizi müşteri gibi görüp düşünmek !!!

Kolay gelsin , Sağlıcakla kalın .
ben zaten bu uygulamanın müşterisiyim. bildiğim, kullandığım, faydasını gördüğüm bir uygulamayı pazarlıyacağım.

1 ay ücretsiz kullanma
3 ay sorgusuz sualsiz para iade garantisi
istediğiniz zaman tüm verilerinizi alarak ayrılabilme

vb. şeyler olacak.

kullanan sayısı arttıkça pazarlama ihtiyacı bile hissedeceğimi sanmıyorum. ilk başlarda şehir şehir dolaşıp yüz yüze uygulamayı tanıtmayı planlıyorum. uygulama normalde bitti. son düzenlemeler yapılıyor. tasarımcıyla anlaştım servis sayfasının tasarımını yaptırıyorum. İnşaAllah hayırlı olacak.
 
uygulamada ek özellikler olacak.

Bu ( alt link ve diğer bir link ) uygulamayı bir müddet ? veya devamlı test erişimi vermeniz .
Görerek ve test ederek ? yorumlar !!!

şu bilgilerle giriş yapabilirsiniz ama bu mevcuttaki hesap. uygulama tasarımı farklı.
1622924562423.png


uygulama tasarımı için bir görsel hazırlattırdık. bu ilk görsel daha. kesinlkeşmedi ama beğendik tasarımı.
1622924725667.png
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst