Serbest Konularda var Olan Müstehcenlik

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Değerli forum üyeleri;

Biliyorsunuz,forumumuzda 8-68 yaş aralığı gibi geniş bir yaş aralığı,yani henüz kişisel olgunluğu yeni yeni gelişebilen,ayni zamanda kullanıcı (Nick) takma adlarıyla pek de belli olamayan geniş bir bayan katılımcı kitlemiz ve henüz reşit olamayan çocuk üyelerimiz de mevcuttur.

Bizler serbest stildeki yazılarımızda mümkün olduğu kadar argo kelimeleri,cinsellik çağrıştıran kelimeleri kullanmazsak eğer,daha temiz toplum,daha temiz bir forum yapısına kavuşur,bazılarını özellikle de bayanları bu forumdan soğutup uzaklaştırmamış oluruz diye düşünüyorum.

Sen de aşırı hassas oldun da,namus bekçisi olup çıkıverdin başımıza diyenlerinizi de duyar gibi oluyorum.Ama istediğiniz şekilde olumlu veya olumsuz da düşünebilirsiniz,buna saygım sonsuzdur.Şu da var ki,bizim burada erkek erkeğe geyik muhabbeti yapan özel kişiler olmadığımız da apaçık ortadadır.

Geçen sene mmmdx adlı üyenin 18'in üstü mü altı mı tartışması vardı biliyorsunuz,üye sonunda kendi yaşının 12 olduğunu açıkça bize belli etti de ancak öyle anladık bu değerli üyemizin gerçek yaşını.

Yani söylemek istediğim ana konu da,bu yaş aralığına dikkat edilerek,gerek karikatür,gerek fıkralar konusunda,kelimeleri seçerken,daha seçici davranmak zorunda ve sorumluluğunda olmak durumunda olmamızdır.Böyle yaparsak,ne reşit olmayan çocukları (Olgunluk yaşlarını bu noktada hiç hesaba katmıyorum) ne de bayanları forumdaki bazı argo ve cinsellik çağrıştıran çirkin kelimelerden tam korumuş oluruz.

Bu sözlerim forumdaki herkes için genel manada da değildir,yanlış anlaşılmasın,sadece bu konudaki olması gereken hasassiyeti gözden kaçıran değerli forum üyelerine karşı,yine iyi niyetle yapılmış olan bir uyarıdır.Hayırlı cumalar.Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst