sensörlü tavan armatürü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaym1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaym1n

Üye
İyi akşamlar forum sakinleri evim dubleks bir ev üst kata çıkan merdivende sensörlü armatürüm var eve yeni taşındım eskisi ne kadar ayar yapsamda kendiliğinden yanıp sönüyordu yenisini alıp taktığımda yine aynı sorunla karşılaştım internette gördüğüm wifi bağlantısı vs. işlemlerini yaptım ancak yine yanıp sönüyor üst kattaki tüm kapıları kapattım hava değişiminden etkilenmesin diye yine aynı durum sensörlü (lambam kendiliğinden ledli duylu değil.) anahtar sistemi olmadığından normal sisteme dönemiyorum. bana önere bileceğiniz armatür yada fikir varmıdır. Şimdiden teşekküre derim

Görsel paylaşırsanız daha fazla öneri gelebilir. IR (infra red) ısıya duyarlıdır. Sıcak bir boru, sıcak hava akımı gibi uyarıcılar tetikliyor olabilir. Sensörün bir kısmını şeffaf bantla kapatıp deneyin.

ben geceleri karanlıkta uymayı severim, ışık beni çok rahatsız eder. haliyle gece uyanınca ışık olsun diye bir tane hareket sensörlü bir aydınlatma aldım. hain lamba yatakta dönsem yanıyordu. son çare olarak lambadan vaz geçtim. @rsimsek ustamız belirtmiş. görsel ve özellik bilgi lütfen. anahtar için lambanın bağlı olduğu buatı bulmak lazım.

Merhaba, lütfen resimler ve detayları paylaşın. Önceki mesajlarda belirtildiği gibi bir şeylerden etkileniyor olabilir. şuda unutulmamalı ki piyasada bulunan sensörlü armatürlerin büyük çoğunluğu çok kötü kalitededir.

Forum istatistikleri

Konular
131,043
Kullanıcılar
454,740
Son üye
Gani.

Çevrimiçi üyeler

Geri