Schaub Lorenz TV görüntü gitti ses kesik kesik geliyor

ben de 1997 de aldığım 70 ekran telefunken'i hala kullanıyorum mis gibi de görüntüsü var.kaç kere bozuldu,her seferinde tamir ettim.her bozulduğunda, elimizden geldiğince uğraşıp tamir etmeye çalışıcaz.bu tüm elektronik ve beyaz eşyalar için de geçerli.ben anlamadığım halde kombimi ve çamaşır makinemi sora sora kaç kere tamir etmişimdir.sizin tv 6 senelikmiş bence bir 6 sene daha gider,eğer tüp arızası değilse.kaldı ki ben tüp arızası oldugunu düşünmüyorum.uğraşmaya devam edin.eskisi olmayanın yenisi olmaz demiş atalarımız.kolay gelsin.


dediklerinizde haklısınız,
tamir etmeyi denedim fakat fakat 100 lira gibi bir tamir masrafı çıkınca da astarı yüzünü geçmiş oluyor,
100 lira etmeyecek tv için 100 lira masraf astarı yüzünü geçiyor, arızanın tekrarlanmayacağına emin olsam yine bu masrafa razıyım fakat tv ye güvenemiyorum, 15 senelik vestel black 51 ekran geç açılma dışında taş gibi bu schaub lorenz 6 yılda 2 kere arıza yaptı, tekrar arıza yapabilir muhtemelen. yardımlarınız için teşekkürler.
 
En iyisini yapmışssınız.7 yılı geçen elektronik eşyayı tamir ettirmeyeceksin.Çünkü arızayı 2-5 ay içinde tekrarlama olasılığı vardır..
arkadaşımın sony müzik seti vardı mhc- v808 hifi system amfi girişleri zeytinyağı sürüp yakmıştı :) servis 250 tl dedi yaptırma dedim gene arıza verir o dedim 12 -13 yıllık cihaz.zaten o parçadan piyasada yok onun parcası neyse lafı uzatmayım.

en iyisini yapmışsın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,808
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst