Satılık reaktif röleler

amasyali

Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
411
Puanları
1
Konum
Usa
Aşağıdaki röleleri yörede kompanzasyon olayı bitti denecek kadar azaldığından ve Tek markaya döneceğimizden satılıktır. Röleler sıfır olup faturalıdır.

1: Entes reaktif röle RG3-12C 305+KDV
2:Ede reaktif röle EDE EKO 12CL3 230+KDV
3:Ede reaktif röle EDE SVC 12C3L 265+KDV

Ayrıca yine faturalı Prophi reaktif rölelerde mevcuttur. Kargo üçreti Alıcıya aittir. yerine göre 7 ile 11 TL arasındadır.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. Amasyali;
Fiyatlar gayet uygun görünüyor da, benim merak ettiğim "tek marka" olarak hangi markaya dönmeye karar verdiğiniz.
Mahsuru yoksa karar vermenizdeki sebebleri paylaşırsanız memnun olurum
 
Sn.moner69
Yörede kompanzasyon olayı bitti denecek kadar azaldı. Öncelikle sayaç okuyanlar cezası olan müşteriye cezanız var demiyor dedikoduya göre enerjiyi satın aldıkları ana sayaçta ceza olmadığından müşteriden alınan cezalar direk şirkete kalıyormuş. Bu durumda abone benim elektriğim çok geldi diye işi bilen birisine gösterirse farkına varılıyor.
Zaten kısıtlı olan bir ortamda yukarıdaki ürünleri bayi durumunda pazarlayan firmalar bu ürünlerden hırdavatcılarada verdiler. Hırdavatcılar ise eğer müşteri elinde bir hırdavat malzemesi listesi ile gelmişse bu malzemeyi filan elektrikçiye sor diyor siz bir fiyat söylüyorsunuz hırdavatcı alış fiyatına veya aşağısına fiyat veriyor. ama listede bulunan kazma küreğe zamlı fiyattan veriyor aradaki açığı kapatıyor. (özellikle kabloda daha çok yapılıyor ) Müşteri değerlendirmeyi reaktif röleye veya kabloya yapınca hırdavatcı ucuz görünüyor. kazma küreği sormaya gerek duymuyor. hırdavatcı tek başına reaktif röleyi pahalı satıyor.
Sadece bu yüzden uzun süredir destek veren yöreden arayanları bize yönlendiren firmanın ürünlerini satacağız. ayrıca bu firmanın ilk rölesini 2011 yılında bir markete takmış ampermetrelerini çok yerde kullanmıştık. onun için bu marka yörede aranır olmuştu. reklama girmesin diye marka belirtmiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,684
Kullanıcılar
449,953
Son üye
bavenes

Yeni konular

Geri
Üst