dlcege Üye Katılım 25 Kas 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 26 25 Kas 2022 #1 Merhaba Elimdeki Kaynak Makinesinin İçinden Kablosu çıkmış. + değerli kablosunun yeri belli. Fakat toprak ve - kutbunun yerini bulamadım. Nereye Bağlamam gerekli?
Merhaba Elimdeki Kaynak Makinesinin İçinden Kablosu çıkmış. + değerli kablosunun yeri belli. Fakat toprak ve - kutbunun yerini bulamadım. Nereye Bağlamam gerekli?
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 15,472 Puanları 4,156 Yaş 46 Konum Antalya 25 Kas 2022 #2 Resimde mavi renkli kablo dönüş nötr olmali. Faz da pako şalter üzerindeki üstteki boş tek vida olması lazim.
Resimde mavi renkli kablo dönüş nötr olmali. Faz da pako şalter üzerindeki üstteki boş tek vida olması lazim.
Konu Sah KS dlcege Üye Katılım 25 Kas 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 26 25 Kas 2022 #3 serkan_48' Alıntı: Resimde mavi renkli kablo dönüş nötr olmali. Faz da pako şalter üzerindeki üstteki boş tek vida olması lazim. Genişletmek için tıkla ... Mavi kabloda sadece klips var ve kısa takdığım yerin doğru olduğunu düşünüyorum. Sadece Kahverengi Kabloyu Nereye Takacağımı bulamadım.
serkan_48' Alıntı: Resimde mavi renkli kablo dönüş nötr olmali. Faz da pako şalter üzerindeki üstteki boş tek vida olması lazim. Genişletmek için tıkla ... Mavi kabloda sadece klips var ve kısa takdığım yerin doğru olduğunu düşünüyorum. Sadece Kahverengi Kabloyu Nereye Takacağımı bulamadım.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 15,472 Puanları 4,156 Yaş 46 Konum Antalya 25 Kas 2022 #4 Emin degilim sadece fikir vermek için yazıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu vida oynamış. Altı parlak gorunuyor. Buradan çıkmış olabileceği fikri edindim.
Emin degilim sadece fikir vermek için yazıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu vida oynamış. Altı parlak gorunuyor. Buradan çıkmış olabileceği fikri edindim.