Samsung Galaxy S5 İncelemesi

TayyarDeli

Üye
Katılım
16 Nis 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
38
Samsung Galaxy S5 G900 16 Gb Cep Telefonu Beyaz
Günümüzde en çok kullanılan akıllı cep telefonları her geçen gün daha farklı özellikleri sizler için sunuyor. Teknolojinin gelişmesine paralel olarak değişen ve gelişen bu telefonlar birbirinden zengin içeriğe sahip. Akıllı cep telefonu üreticileri içerisinde en çok tercih konusu olan samsung ve ürettiği telefonlar oldukça ileri bir görüş sistemi içerisinde piyasaya sunuluyor. Telefonlarda yer alan özellikler görünenden çok daha fazlasını vaat ediyor. Son olarak karşımıza çıkan galaxy s5 g900 modelinde de kullanılan özellikler ve ayrıntılar ile samsung farkını ortaya koymuş.
Hayatı Kaçırmayan Kamera
Kamera özelliklerini bu telefonunda oldukça geliştiren samsung pozla noktasında ciddi bir adım atmış. Özellikle hareket eden nesnelerin söz konusu edildiği fotoğrafları çekerken tercih edilecek olan hızlı otomatik odaklama seçeneği sayesinde beklediğinizden daha net ve güzel kadrajlar meydana getireceksiniz. Hayata dair hiçbir anı kaçırmamak için mükemmel bir ayrıntı.
Fotoğrafta Zengin Renkler
Akıllı cep telefonlarının en büyük özelliği olan kamera ve fotoğraf çekimlerine oldukça önem veren samsung piyasaya çıkardığı s5 modelinde fotoğraf üzerinde oynamalar yapmanıza imkân tanıyor. Özellikle renk ve tonlama ile alakalı konularda istediğiniz biçimde fotoğrafları düzeltebilirsiniz.
Sağlıklı Telefon
Üretilen birçok akıllı cep telefonundan farklı olarak piyasa sunulan galaxy s5 modelinde sağlığınız için de düşünülmüş olan şeyler var. Telefonun arka kısmı yer alan sensörler sayesinde kalp atış hızınızı ölçebilirsiniz. İlk kez samsung tarafından akıllı cep telefonlarına uyarlanan bu sistem sayesine her an kalp atış hızınızı ölçebilecek ve kendinizi ona göre ayarlayabileceksiniz.
Her yönüyle akıllı cep telefonları içerisinde dikkatleri üzerine toplamayı başaran samsung galaxy s5 modeli dayanıklılık noktasında da ilk sırada yerini alıyor. Toza, suya, terlemelere ve nemlenmelere karşı oldukça dayanıklı olan bu modeli dilediğiniz gibi her an istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Vatan computer kalitesi ve garantisi altında satışa sunulan bu ürünü alıp keyifli deneyimlere adımınızı atabilirsiniz.
Hızlı Ağ İle Durmayın
İnternet kullanımı ile alakalı ortaya konulan sistemlerin çok üzerinden bir performans sergileyen samsung galaxy s5 G900 modeli wi-fi bağlantısının yanı sıra LTE bağlantısını da kullanarak daha hızlı bir internet olanağını sunuyor. Bu sayede her an istediğiniz gibi özgürce internette dolaşabilecek, acil indirmeniz gereken dosyaları çok kısa süreler içerisinde elde edebileceksiniz. Teknolojinin son harikası olan ve akıllı cep telefonlarının padişahı sayılan samsung galaxy S5 G900 modelini 16 GB olan özelliği sayesinde istediğiniz genişliği bularak rahat bir telefon deneyimine kapılarınızı açacaksınız. Vatan computer tarafından sunulan müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesini de bu teknoloji harikası akıllı cep telefonu üzerine ekleyerek sevdiklerinizi aramaya başlayın. Teknolojiden ve iletişim olanaklarından sonuna kadar işlevsel ve yapıcı bir biçimde fayda sağlayın.

Kaynak: Samsung Galaxy S5 G900 16Gb Cep Telefonu Beyaz - Vatan Bilgisayar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,305
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst