Saf bakır kablo


Kendi kendinize teşhis koyup tedaviye mi geçtiniz? Kusuruma bakmayın ama ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz galiba?

Hiç bakır zehirlenmesi nedir duydunuz mu?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Öncelikle geçmiş olsun, ölüme takılmayın, her fani bir sebepten ölecek. Fakat insan şifasını muhakkak arayacak! Siz elbette konuyla ilgili bilgi birikimine sahipsinizdir de Bakır'ın Ağır Metal olduğunu, icabında zehirlenmeye yol açabileceğini hatırlatmakta yarar var.

Bakır içeren gıdaların tüketimiyle olmuyor muymuş bu iş? Siz muhakkak bunu da biliyorsunuz ama sormuş olalım.
 
3 ay elektroliz yaptım su saf olsada elektroliz gerçekleşiyor. Kendi tecrübem. Şöyle oldu, gece elektrolize bıraktığım tel sabaha anca karardı ilk kararma uzun sürüyor elektrolizin sonlarına doğru kararma aralığı düşüyor. En son 15 saat kadar geçtikten sonra 15 dk kaya düşüyor. Benim uyguladığım mili amper çok düşüktü normalde 300 ma yapılan elektroliz yaklaşık 8 saat i buluyor.
 

Bu, suyun saf olmadığı anlamına gelir, demekki su da iletişimi gerçekleştiren Elektrolitler var. Adı üzerinde Saf Su.
 
Zaten herkese ben ölecem diyorum herkes hadi canım diyor. Diyenlere dünyaya kazık mı çakacaksın sende öleceksin diyorum..
Şaka bi yana benim rahatsızlığımda olan hastalara adrenalin iğnesi veriyorlarmış kendi kendine yapsın diye.. Boğularak uyanıp adrenalin iğnesini bulacam o şekilde kurtulacam.. Bu pek mantıklı gelmiyor doğrusu..

Bu, suyun saf olmadığı anlamına gelir, demekki su da iletişimi gerçekleştiren Elektrolitler var. Adı üzerinde Saf Su.
Benim şu anki işim su arıtma işi.. Suya bir damla tuz koyarsan iletkenlik yani ppm fırlar gider.. Ne yaptığımı biliyorum..
 

Tuzlu Su kürünü biliyor musunuz?
 
İlk suda ısıtma yapıyoruz sonrasın da az miktar gümüş suyu karıştırıyoruz ısınan suyun nasıl iletişim yaptığını bilmiyorum ama yapıyor..
 
İlk suda ısıtma yapıyoruz sonrasın da az miktar gümüş suyu karıştırıyoruz ısınan suyun nasıl iletişim yaptığını bilmiyorum ama yapıyor..
Ben biliyorum ve söylüyorum fakat bir kez daha tekrar etmem ve tartışmam, o bilmediğiniz şey Saf Su Değilmiş oluyor.

Şu adamın sayfasını bir araştırın. Benim tanıdığım olur. Faydası olabilir diye düşünüyorum.

https://yucelaydemir.de/?page_id=136
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…