sabit mıknatıslı senkron motorlar hakkında kaynak

mustiua

Üye
Katılım
5 Ağu 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
beyler bitirme tezi için sabit mıknatıslı senkron motorlar hakkında kaynak gerekiyor baya bi aradım ama pek bişey çıkmadı yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
çamaşır mak proğram rölesi motoru motorlu zaman saatleri ve rölelerinin motoru gibi bilgi ararsanız daha iyi olur
 
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar kaynak ve öneriler için bana bu motor tipinin konstrüksiyonu fazörleri eşdeğer devresi formüllerinin çıkarımı yol vermesi karakteristikleri gibi bilgiler istemişti hocam bu konularda bi fikri olan elinde bu konularla ilgili döküman bulunan yada kitap ve kaynak önerebilecek arkadaşlar lütfen yarımlarınızı esirgemeyin okulun bitmesi buna bağlıda :)
 
slm arkadaşlar sabit mıknatıslı dc motorlar hakkında konu araştırıyomda bana yardımcı olurmusunuz
 
sabit mıknatıslı gerçek senkron motorlar bildiğimiz iq drive tip motorlarıdır yani servo teknolojisidir.Karıştırılmaması gereken husus servo motorlarda da asenkron tipler vardır.

Sizin araştırmanız gereken konu tam senkron servo motorlar..Bu tip motorlarda neomidyum mıknatıslar sabit mıknatıslardır ve sargı diğer motorların aksine stator yerine rotor üzerindedir.
 
aslında çok geniş bir konu ama istersen konuyu oluşturan parçaları ara ve öylece bulmaya çalış. daha yararlı olur diye düşünüyorum.
 
Ben de bu konu ile ilgili bir araştırma yapıyorum. eksenel akılı mı yoksa radyal akılı mı çalışıyorsunuz? eksenel akılı doküman ve örnek çok sayıda var fakat radyal akılı olanda hiçbir şey yok. ingilizce kaynakları da çevirmek çok zaman alıyor. umarım buluruz birşeyler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst