SABİT GRUP KONDANSATÖRÜNÜN GERİ DÖNÜŞÜMÜ

Katılım
4 Ara 2012
Mesajlar
547
Puanları
1
DEGERLİ USTALARIM OG DİREGİNE BOYA YAPMAK İSTEYEN BİR ELEKTRİKÇİ İLE UZUN SÜRE TARTIŞTIK Bİ SONUCA VARAMADIK HATTA ONA DESTEK OLANLAR SAYESİNDE KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYACAK BANA GÖRE BUYUK HATA YAPACAK FARKINDA DEGİK SİZ DEGERLİ USTALARIMIN YORUMLARI ETKİLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM LAZFI UZATMADAN KONUYA GİREYİM
SEKSİYONEL İLE ENERJİYİ KESTİKTEN SONRA KOMPANZASYON SİSTEMİNDE TÜM ŞALTERLERİN İNMESİNİ ÖZELLİKLE SABİT GRUP KONDANSATÖRÜNÜN KOMPAKT ŞALTERİNİN İNMESİNİ AKSİ HALDE TRAFO ÜZERİNDEN GERİ DÖNÜŞ YAPIP TEHLİKELİ BİR DURUM OLUŞRABİLECEGİNİ SÖYLEDİM.......... SABİT GRUBUN GÜCÜ NE Kİ TEHLİKE YARATSIN DEDİLER SİZ DEGERLİ USTALARIM Bİ EL ATSANIZ BU DURUMA SEVİNİRİM
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sabit grup kondansatörleri üzerinde deşarj dirençleri yok mu?
 
Kondansatör,trafo sargıları üzerinden deşarj olacağından,ne kadar büyük olursa olsun farketmez.Yani,tehlikeli bir durum sözkonusu değildir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,695
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst