Sağlık: - yaş arası çocuğu olanların dikkatine. Geçici Sinovit

"Yüce Rabbim evlatla sınamasın kimseyi." Amin. ve geçmiş olsun diyorum. Yavrunuz nasıl düzeldi mi inşallah?

 
Arkadaşlarım iyi niyetleriniz için öncelikle hepinize teşekkür ederim. Şuana kadar bekledim çünkü ufaklığı gözlemliyordum, sık sık mesaj atıp kalabalıklaştırmak istemedim konuyu.

Asya'm şükür düzeldi şuan iyi.

Doktorlar ve okuduğum bilgiler 7-10 güne kadar düzelir diyordu. İç sezgilerimde bu yöndeydi. Lakin analık başka, babaannelik daha da başka. Bizimkiler dayanamayıp 4. günde çocuğu tekrar götürdüler. Biraz geçmişti tabi o zaman. Doktorda farketti, biraz daha bekleyelim dedi ve kas gevşetici tarzında krem varsa onla ovalayın demiş. Bizimkiler de o gün başladılar. Ya zaten düzelecekti verilen süre dolmak üzereydi çünkü ya da kremin faydası dokundu bilinmez ama kızım düzeldi şükür. Bir kaç gündür iyi. Soğuğa dayalı olduğu için üşütmemeye dikkat ediyoruz.
Allah kimsenin başına hastalık vermesin, bilmediği hastalığı hiç vermesin inşallah. Herkes sağlığının değerini iyi bilsin.

Ben bunları yazarken karşımda uyuyor kızım. İnsan bakmaya doyamıyor.

Tekrardan herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim...
 
Mahvettiler bizi.Yediğimiz içtiğimiz hep suni.Şu anda yaşadığımıza bile şükretmemiz gerekiyor.Artık basit bir grip bile insanları ne hale getiriyor.

Rabbim cemi cümlemize sağlık ve afiyet versin.

Tekrardan geçmiş olsun.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst