Sağ Sol Zaman Rölesi Şeması

VİYAN

Üye
Katılım
12 Haz 2011
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
34
Abilerim ben bir şema arıyorum şimdi elimde sag sol zaman rolesı var ve ben bunu bır sekılde kullncam su sekılde kullanmak ıstıyorum bır kontagı bellı sanıye çıkış verıp lamba yancak ve dıger kontadı otomotık resetleyecek yanı zaman rolesının enerjısını kesıp sıstemı tekrar bastan dugmeyle çalıstırcam bır nevı start stop şemasını sag sol zaman rolesı ıle yapcam lutfen yardım şema arıyorum
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ben soruyu anlayamadım.flaşör olarakmı kullanmak istiyorsun.
 
yok abı sımdı bır dugme startlayacak sag sol zaman rolesıne enerjı gıtcek 10 sn snra lamba yancak snra dıger kontak çektımı butun enerjı kesılecek takı tekrar dugmeye basıp zaman rolesıne enerjı gıdınceye kadar
 
zaman rolesinin beslemesini kendi kontagından alırsın kontakları başka bir buton ile tetiklersin zaman bitince kontak açar besleme kendi kontagından geçtigi için verilen zaman doldugunda kendisini kapatır ta ki butonla yeniden tetikleyene kadar.

yani zaman rolesine nötr girdin zaman rolesinin kontak larının giriş ucuna faz girdin kapalı kontaktan zaman rolesinin faz giriş ucuna gittin şimdi tek yapman gereken giriş ve çıkış kontaklarını bir buton ile tetiklemek.
 
abı sagolda ya sema olarak çızsen sana zahmet olçak
 
sagol abı ya tsk ederım allah razı olsun
 
Yabancı marka sağ-sol rölesi bilen var mıdır?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst