S7300 fc kİlİdİnİ kirmam lazim,acİl yardim lÜtfen!!!!!

yale94

Üye
Katılım
26 Mar 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
ArkadaŞlar selamlar;
enerjİ santralİnde siemens s7400 cpu İle yazilmiŞ bİr programda analog sİnyalİn bÖlÜm katsayisini deĞİŞtİrmem lazim ama programda ÖlÇeklendİrmeler scale adli bİr fc İÇİnde yazilmiŞ,nasil krabİlİrİm.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba kardeş onu kırarsan dosya bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor.alt lımıt üst limit degerlerini oynayarak halledemiyormusun?
 
FC105 yada FC106 bahsediyorsun sanırım,yapmak istediğin şeyi o bloklardan halledemezsin bence.
 
Halledersin ben FC 106 Unscale fonksiyonunu -16384-0- 16384 arasına Unscale etmeyi başarmıştım kodun klidini s7canopener prgmı yardımıyla açıp yazılımı değiştirdim gayette güzel çalışıyor, kodu degiştirmek için STL de iyi olman gerek...
Ya da bu işlemleri yapmadan analog sinyali al istedigin matematiksel işlemlere sok daha sonra bu fonksiyonlara IN olarak gönder aynı işlemi görecektir. Tabi burada dikkat etmen gereken kısım matematiksel işlemlerde aynı boyutta çalışman lazım REAL ve integer işlemlerde dikkat etmen gerek. Kolay gelsin
 
Elektronikmuh hocam , s7canopener indirdim ama demo version diyor.çalıştıramıyorum.bunun keygen ini nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisin?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,495
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst