s7200 kablosu

axl rose

Üye
Katılım
26 Ocak 2010
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
30
herkese iyi günler. ben endüstriyel otomasyon bölümü 11. sınıf öğrencisiyim. bugün s7200 kablosunu okulda bilgisayar'a taktım. sonra kablodan biraz duman geldi ve kokmaya başladı, hocaya söyledim bu yanmış yenisini alacaksın yada tamir ettireceksin dedi. kablo fiyatı 300-400 tl civarı, sonra internetten araştırdım ve oem ürünler gördüm daha ucuza. hoca çalışırsa olur dedi. sorum ise "kabloyu tamir ettirebilir miyim?" tamir olursa kaç tl civarı tutar? çünkü 400 tl veremem, öğrenciyim sonuçta o yüzden yeni alamam. oem ürünleri istanbul da hangi bölge civarında bulabilirim? yardımlarınız için teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kablonun yandığına eminmisin.pc nin portu bozulmuş olabilirmi.kablo konusunda sana tavsiyem.o kadar para vermene gerek yok.bu forumda s200 kablosu şeklinde arama yaparsan şemasına ulaşabilirsin ve kendin yaparsın.ben öyle yaptım ve kablo çalışıyor.veya zannedersem molehiya nickli üyemiz bu kabloları kendi yapıp satıyor onunla temasa geçebilirsin.
 
çok sağol bilgi verdiğin için. kablo yanmış, hem kokuyo hemde hoca bu yanmış dedi. büyük ihtimal 1 tane oem alacağım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,962
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst