S7 200 - TP 177 Micro Haberleştirme Sorunu

Katılım
7 Tem 2011
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
31
Arkadaşlar elimde s7 200 op olarak da tp 177 micro bulunmaktadır. haberleştirme kablosu da pc/ppı kablosu rs 485 vardır yani ( s7 200 micro win program yukledıgım kablo ) ... bir türlü haberlestiremedım . ne yapmam grekıyor ??? lütfen yardım eder mısınız ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
S7-200 ve TP177 9 pinli soketlere sahip kabloyu kendin yapabilirsin sadece karşılıklı olarak 3-3, 4-4, 5-5, 8-8 nolu pinleri cat5 kablo ile birleştir, haberleşme protokolü ya da konum swichleri IF1B modunda olmasına dikkat et.
kolay gelsin...
 
wincc de yptıgım tasarımı tp 177 mıcro ya atamıyorum ? transfer ederken baglantı hatası werıyor. wıncc 2008 lısans yapmadım ondan oluyor olablır mı ;?
 
bağlantı hatası veriyorsa büyük ihtimalle PG/PC İnterface ayarlarınız yanlış tanımlanmıştır. Ekrana hangi arayüz (ethernet, seri kablo vb.) üzerinden download yapıyorsanız Denetim Masası >> PG/PC Interface üzerinden bu arayüzü seçip etkinleştirmeniz gerekir.
 
arkdaslar her türlü şeyi denedım şu hatayı veriyor ısrarla. A connection could not be established. Please check yout settings, ports , cable etc... yardımcı olur musunuz ..?
 
bunları inceledim zaten ordakiler gibi yapıyorum . acaba lisans yapmadığım için olabilir mi ? wincc flexible 2008 in lisans dosyasının linki var mı ??
 
Eğer demo Wincc Flexible ile çalışıyorsanız, size arada açılan pop-up menüler ile uyarı verir. Sizin aldığınız uyarıyı yorumlayacak olursak ya kullandığınız kablo sıkıntılı ya da download etmek için kullandığınız yazılımsal ayarlarda bir sorun var.
 
kullandığım kablo ile mıcro winda download edıyorum sıkıntı yok yani. wincc demo değil . download edeceğim program sadece görsel bırsey yazılım yok ki . yukarda belirttiğim hatayı veriyor. lisans yüzünden hata veriyor olablır mı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst