s7-200 Egitim Seti

Çok güzel bir uygulama olmuş bende s7 1200 serisi için böyle ama bundan biraz daha küçük bir set yapmak istiyorum.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
etıket yapacaktım buton etıketlerınıde taksaydım sıgdıramazdım aklıma gelmedı deıl hani

bu arada arkadaslar sete yenı seyler eklıycem 2 ad dıjıtal potansıyometre eklıycem 1 sı 0 ıla 10 v anolog bılgı vermek ıcın dıgerıde 0-20 ma anolog sınyal vermek ıcın. enda markanın 0-10 v veren cıhazını aldım sımdıde emko markasından 0-20 ma cıhazı ıstedım gelınce plc nın yanına bır aparat veya kaide olustutrarak yapmayı dusunuyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel set olmuş usta. bende 1200 başlangıç ve ileri seviye setler tasarladım. bunun yanında otomasyon sistemlerinin(servo-step-konveyör-dc fırçasız motor) deney setlerinide tasarlıyorum. eğitim ve satışlarını yapıyoruz.
 
saol kardesım tesekkur ederım bu arada ben 1200 software yani programını bulamıyorum nerden tedarık ederım yardımcı olurmusun
 
Merhaba ; set çok olmuş...
aranızda eskişehirden olan var mı?
 
s.a usta benimde elimde s7300 cpu315-2dp sonra s7224xp sonra tp177a panel var böle bi set yapmak istiyorum bu çantanın aynısını nerden blurum adı ne olarak geçiyo bu metal çantanın
 
Arkadaşlar; ikinci el plc, operatör panel, sürücü,dijital potansiyometre gibi cihazları ucuza bulabileceğim yerler neresidir? İstanbulda oturuyorum.
 
usta bu çantaların adı ne olrak geçiyor
 
bb canta dye arattır ınternette satısı var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst