S7 1200 ve v90 ile tork okuması yapmak istiyorum?

Berk epli

Üye
Katılım
31 Mar 2020
Mesajlar
56
Puanları
1
Yaş
25
firmwear v.14 yaptım hsp file yükledim fakat configrasyon kısmına bir türlü n/m yani tork değerini alacığım kısmı çıkaramadım ve bu konudan farklı olarakta sürücüye movjog ile start verdiğimde dsc hatasına düşüyor neden olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
standart telegram3 pzd- 5/9 telegram geliyor yenisini ekleyemiyorum v-asistans üzerinden mi ekleme yapmam gerekiyor ve de v1.5 sürücün firmweari var ama tia portal da v17 de çalışıyorum fakat o da desteklemiyor ne yapmalıyım hsp dosyası v1.5 tia portal karşılığı v18 destekliyor diye anladım yardımcı olabilir misiniz
 
Siemens TIA Portal'da bir PZD (Prozessdaten - İşlem Verileri) konfigürasyonu ile ilgili bir sorun.
Telegram 3 standardını kullanarak yeni bir konfigürasyon ekleyemiyorsanız, güncelle me gerekir. (Hata mesajlarına dikkat)

TIA Portal'ın v18 sürümünün firmware v1.5 için gerekli HSP (Hardware Support Package) dosyalarını desteklediği anlamına geliyor gibi görünüyor.

TIA Portal ve Siemens sürücü firmware güncellemeleri genellikle belirli HSP dosyalarını gerektirir.
Bu HSP dosyaları, TIA Portal'ın yeni veya farklı firmware sürümlerini tanımasını ve desteklemesini sağlar.
HSP dosyalarını Siemens Industry Online Support web sitesi üzerinden indirin.

İndirdiğiniz HSP dosyalarını TIA Portal'a yükleyin. Bu, genellikle "Options" > "Manage general settings" > "Hardware Catalog" içindeki "Install hardware updates" seçeneği üzerinden yapılır.

Eğer mümkünse, sürücünüzün firmware sürümünü güncelleyin. Bu, TIA Portal'ın mevcut sürümüyle uyumlu hale gelmesini sağlayabilir. Firmware güncellemeleri genellikle sürücünün üretici web sitesinden veya Siemens Industry Online Support'tan indirilebilir.

Eğer TIA Portal v17 ihtiyacınızı karşılamıyorsa ve HSP dosyaları sadece TIA Portal v18 ile uyumlu ise, TIA Portal'ın daha yeni bir sürümüne yükseltme yapmayı düşünebilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst