S5 U95 Program Yükleme Backup Alma Yardım Talebi

Bilgisayara yedeklerken run ya da stop farketmez her iki konumda da olur. Plc'ye program yüklerken stop'a almalısın Step5 ile stopa alıp, Plc içindeki programı silip bilgisayardaki programı Plc'ye yükleyip sonra tekrar run'a almalısın. Plc üzerindeki switch ile de stop-run işlemlerini yapabilirsin.
Sn. Aslan 72;
PLC ye yüklerken S5den Stop'a alma seçeneği var, fakat 'PLC deki programı silme' ile ilgili bir seçenek göremedim. PLC > compress PLC Memory diye bir seçenek var ordan mı PLC nin içini sileriz.
Teşekkürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
File > Bocks > Delete > PLC ( X ) > Selection Block list ( X ) [ A ], tab ile sol alttaki '' Delete '' üzerine gelip enter'a basınca Plc içerisindeki program silinir.
 
merhaba arkadaşlar bende step 5 v7.23 dos versiyonu var bu programı kurdum c:step5 klasörüne kurdu dosyaların hepsini ve oradada s5 home ve s5 sys adlı iki kalsör var bu klasörlerden hangisinde bizim kulanıcagımız program acaba.. yada exe.. bitürlü bişi cıkaramadım..windows xp sp3 kulanıyorum tşk..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,758
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst