S5 CPU simatic 6es5926-3sa11 STOP ARIZASI

Katılım
5 Mar 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
44
S5 CPU simatic 6es5926-3sa11 STOPA geçti start almıyor.basta onlıne olmuyordu daha sonra onlıne oldu ama tarnsfer yapamıyorum start almıyor yardım edermısınız
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
PG-PC ile niye stop'da oldığuna baktınmı?Eğer u-stac,B-stac görünmüyorsa %99.9999 arızalandı.Yenisini,yedeğini tak ve memory kartını takıp devreye almayı denemelisin.Kolay gelsin....Birde power supply'i kontrol etmelisin diye düşünüyorum...
 
Son düzenleme:
plc online oluyuor fakat içindeki biligileri siliyorum enerjiyi açıp kapattımda bilgiler geri geliyor.s5 150 istack arıza kodları veriyor ama kodların ne işe yaradığını bilimiyorum kodları yazıyorum bana yardımcı olurmusunuz.
PBSSCH
NSTPAN
STOANZ
STOZUS
NB
STPA
QVZNIO
SYNFEH
BSTSCH
NB
NEUSTA
KOPFNI
NINEU
WIEDAN
E0VH
NB
VEBE
YAZIYOR
 
Bunlar ortaya çıkabilecek stop nedenlerinin tamamı.Tekrar online olduğunda bunlardan hangilerinin veya hangisinin stopa neden olduğunu cursor markasından görebilirsin.Sayfanın altında tab tuşu ile markalı yere geldiğinde açıklaması var.
 
sorun çözüldü plc ye boş dosya gönderdim istac lar 4 e düştü onları da hallettim run pozisyonuna geçti tesşekürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,336
Mesajlar
916,800
Kullanıcılar
450,178
Son üye
Esat YILDIZ

Yeni konular

Geri
Üst