Sıvaüstü Led Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan noartist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

noartist

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Banyomun ölçüleri: 3.20 m uzunluğunda ve 1.50 m genişliğinde. Duşakabin genişliği 80 cm ve duşakabinin üzerine led gelmeyecek.

Toplamda, 2.40 m uzunluğunda ve 1.50 m genişliğinde alanda, 8-9 cm çapında panç ile açılmış 6 adet eşit aralıklarla delikler mevcut. Buralar için uygun, beyaz ışık gömme spot sıvaüstü led öneriniz var mı acaba ?

Öncelikle o kadar alan için 6 adet led fazla gelmez mi ? Ürün konusuna gelecek olursak sizin ölçülerinize uygun olarak örnek;

Ekli dosyalar

• sıva altı led.jpg
    sıva altı led.jpg
    69.5 KB · Görüntüleme: 113
güzel insan, konuyu daha önce de açtınız, sizin banyonuz ile benim banyomuz alanı nerdeyse aynı. benim banyomda bir tane tavanda ampul. ve bir tane de aynada led spot var. bana göre yeterli bir aydınlatma. ama sizin banyoya altı tane armatür yeri açan kişi birazcık işgüzarlık yapmış. belki de çok aydınlık olsun istemiştir. 4 tane led armatür yeterli olacaktır. ama ev sizin, zevk sizin. ilk konuda da yazdım 6 tane armatürle gündüz ötesi aydınlığınız olur.
https://www.kontrolkalemi.com/forum...rojesi-ve-led-spot-yerleşimi-hakkında.156043/

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri