Sıfır ve İkinci El PLC Temin Edilebilecek Yerler

Katılım
24 Ara 2008
Mesajlar
711
Puanları
31
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba.
Delta, S7-200 ve S7-300 ikinci el uygun fiyatlı PLC ve modüllerine ihtiyacım var.
İlgilenen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba.özel mesaj gönderdim size istediğiniz ürünlerle.iletişime geçebiliriz.
 
özel mesaj kutunuz dolu olduğu için cevap yazamıyorum.ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz.deltanın hangi serisini istiyorsunuz.
 
delta için model verebilirsen yardımcı olabilirim. ayrıca ben zaten malzemeciyim bu yüzden tam olarak isteğini belirtebilirsen her konuda uygun fiyatlala orjinal ürünlerde de kolaylık yapabilirim.
 
kardeşim 2500 TL'ye sana 315 plc'leri yollayayım istersen. Bir düşün. Daha fazla uğraşmak istemiyorum senin fiyatını verdiler ancak komik rakamlarda alıyorum bunun yanında.
 
kardeşim eyvallah ben seni anlıyorum tabi ki ancak bu fiyatı gebze de bana yakın olan bir otomasyon firması veriyor zaten direk malzemeyi verip paramı alacak durumdayım anlayacağın Sana bu fiyattan veririm ancak hidrolik malzemelerime de müşteri bulman karşılığıyla. Arkadaşım var demiştin hatırlarsan. Bir görüş onunla da istersen. Sana attığım malzemelerde ucuz değil pahalı malzemeler. Hatta oransal valfi 2013 martta yüksek iskonto ile euro karşılığı 3850+KDV'ye almıştım.Euro 2,3 TL'ydi. Arkadaşınla görüşürsen oda bu verdiğim bilgiyi onaylayacaktır zaten. Tamamiyla satışı ile uğraşmak istemediğim için bu teklifi sundum sana. Senden haber bekliyorum. Kolay gelsin.
 
bu arada konularım yönetici tarafından haklı olarak silindi artık sizden haber bekliyorum saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,607
Mesajlar
919,007
Kullanıcılar
450,608
Son üye
cemaliev

Yeni konular

Geri
Üst