Sıfır bir tesiste harmonik kademe belirleme nasıl yapılır?

Bahsettiğinizin adı,harmonik filtre değil,rezonans ! filtresidir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sayın Jes bunu yanlış bulduğum için bir arayış içinde bulunuyorum öneriniz için teşekkür ederim
 
Sami bey'e aynen katılıyorum ve tebrik ediyorum. Harmonik oluştuğunda ak saç ,kara saç ortaya çıkar. Kopyala yapıştır yapılan harmonik filtreli panolar, az bilgi ve cahil cesareti ile yapılan uygulamalar. Gerçek sorunlar ile karşılaşınca fiyaskoyla sonuçlanır. Başarılı bir harmonik işi pahalı ve profesyonellik ister.
O nedenle para kazanma hırsına veya kibre kapılarak hareket etmeyip, yapmanız söz konusu avucunuzdaki işi profesyoneller ile işbirliği yaparak birlikte veya kenara çekilip profesyonellerin yapmasını sağlamalısınız. Bu kadar büyük paraların harcanması söz konusu iken müşteri menfaatini kendi menfaatinizin önünde tutmalısınız.
Evet kimse anasının karnında öğrenmesi bu işleri sonuçta, tabiki isteyen herkes araştırmalı ögrenmelidir. Ama hakkı ile tamamen ögrendikten sonra kolları sivamalidir.
Sami bey'in belirttiği gibi çok değişken bir konudur. Klasik kompanzasyon uygulamaları gibi hazır tablolar programlar yoktur. İşi bilenlerin ve tecrübe edenlerin deneyimleri ve bilgileri hafızalarında mevcuttur. Bu kaynağa buradan boş beleş ulaşılması söz konusu da değildir, etikde değildir. Ancak onlara ulaşıp işbirliği ile mümkün olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,734
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst