sıemens digsi 4.83

sengam38

Üye
Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
42
Puanları
1
arkadaşlar siemens digsi 4.83 programını kullanan arkadaş varmı türkçe kullanma kılavuzu olan varsa yardımcı olursa sevinirim. siemens röleye digsi 4.83 versiyonla bağlanmaya çalışıyorum ama bağlantı olmuyor.bağlantı hızı çıkış portu gibi detayları kontrol ettim ama röleye bağlantı sağlanamıyor, bu program hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sn Sengam 38
Digsi 4.83'ü bilgisayarınıza yüklemedn önce büyük ihtimalle bir alt versiyonunu kullanıyordunuz. Eğer durum böyle ise yapacağınız şey 4.83 versiyonunun kataloglarını siemens sitesinden indirip bilgisayarınıza yüklemek. Daha sonra ilgili rölelerinize bağlanabilirsiniz. Tabi rölenizinde versiyonu önemli. Mesela 4.4 versiyonu ile çalışan röleyi 4.83 versiyonu ile çalıştıramıyorum.
Ama digsiyi ilk defa kuruyorsan uğraşma derim. Teferruatı çok. Profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. Siemens bu konuda gayet cömert.
Kolay gelsin
 
.öncelikle şunu söyleyeyim bağlanmaya çalıştığın kablo RS232 dönüştürücülü tipmi.
yani Eğer usb-serial kabloyla bağlanıyorsan araya Ters tip bir RS232 kablo kullanman lazım 9 pin konnektörlü kablonun uçlarını kontrol et.erkek tarafın 2 numarası dişide 3 numaraya, 3 numarasıda 2 numaray bağlı olması lazım. 5 nolu uç ise aynı..
zannediyorum olay çözülür böylece
selamlar
:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,886
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst