Robot parçalarını nerden temin ediyorsunuz ?

altaş

Üye
Katılım
24 Kas 2009
Mesajlar
139
Puanları
1
s.a arkadaşlar robot ypmak için parçaları veya kıt leri nerden nasıl temin ediyorsunuz ?
Tank Seti-1 - Robit Teknoloji Online Alışveriş Sitesi - Hazır Şaseler - Pololu - Robit Teknoloji Online Alışveriş Sitesi ben böyle bişey yapmak istiyorum ama bir çok sitede stok sıktıntısı olduğunu öğrendim.
sizce bu tip parçalar yurt dışından getittirmek mi daha mantıklı yoksa türkiyede satan yerlerden almak mı ?????
 
meraba bu tarz parçaları oyuncak parçalayarak temin edebilirsin ucuz kumandalı araçların alt kısımlarını kullanabilirsin diye düşünüyorum
 
meraba bu tarz parçaları oyuncak parçalayarak temin edebilirsin ucuz kumandalı araçların alt kısımlarını
kullanabilirsin diye düşünüyorum


evet güzel fikir bu hiç aklıma gelmemişti ... :D
ben yurt dışında bu tip parçaları satan bir site buldum acaba ordan malzeme getittirmek nasıl oluyor hiç fikrim yok mesela şöyle ?
Pololu Robotics and Electronics
 
Pololu Robotics and Electronics sitesini bilmiyorum ama ebay ve dealextreme.com dan alışveriş yapan çok kişi var sorun yaşayanda var hiç sorun yaşamamış olanda 75 dolara kadar gümrüksüz geçiş yapılabiliyor diye biliyorum. ve kesinlikle kargonuzu takipli göndrmelerini ve ptt ile göndermeleri isteyin diğerlerinde sorun çıkabiliyormuş. ayrıca çok adetli ürünlerde sıkıntı çıkabiliyor.
 
vay anasını be ! birde öyle bişey ki sitele rhep ingilizce türkçe dil desteği yoktur ödeme nasıl yapılıyor gönderme nasıl oluyor bunları bilmek anlamak lazım neyse yardımınız için tşk ederim...
 
ödemeler genelde paypal üzerinden yapılır paypal a kredi kartınızı kaydettikten sonra alışveriş yapabilirsiniz ben ürün almadım ama birçok kez premium aldım. ingilizceniz yok ise biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz ama yinede alabilirsiniz. ben çoğu şey için yurt dışı alışverişi tercih etmem varsa türkiyede ve fiyatlar arasında uçurum yok ise türkiye tercih edilmelidir sonuçta gümrükde takılma ve arızalı çıkma olasılığı var.
 
paypal kullanarak yaklasik olarak 3 yil yurtdisi alisveris yapiyorum sıkıntı cikmiyor disarida 9dolar olan parca burada 100 tl
 
paypal kullanarak yaklasik olarak 3 yil yurtdisi alisveris yapiyorum sıkıntı cikmiyor disarida 9dolar olan parca burada 100 tl


aynen öyle valla tolga hocam peki yurt dışından nasıl alıyorsunuz bira zbilgi verirmisiniz * kargo ücreti çok tutuyormu ?
 
Robotistan ın sitesinde olması lazım ayrıca 2 günde getiriyorlar ama alır almaz malzemeleri kontrol et bazen saçma sapan malzemeler gönderebiliyorlar.
 
Bende DEALEXTREME VE EBAY dan alışveriş yaptım çok şükür daha sorun yaşamadım tek sıkıntım bazı kargolarım 40Günde geldi :)
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,695
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst