Robot Üzerindeki AC Servo Motor

Katılım
22 Tem 2015
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar,
______Üzerinde yeni çalışmaya başladığım bir robotun 2 ekseni sınırların dışına çıktığı için sistem kilitlenmiş. Robotu çalıştırmak istediğimde eksenler sınırları geçmiş diye error veriyor ve robot on konumuna geçmiyor. Referans noktalarına göndericek herhangi bir işlem mevcut değil. Sanırım daha önceden PLC yazlımı ile oynanmış ve bu hale gelmiş.
______Benim sorunum KEBA marka sürücüler hakkında bilgim olmaması, günlerdir araştırıyorum fakat bir çözüm bulamadım.
_____Acaba motorlara soketten 380 bağlasam (fren uçlarına 24 volt verdikten sonra) hareket edermi. Forumu inceledim hareket ettiren varmış fakat pozisyonla ilgili encoder da sıkıntı yaşarmıyım. Yada KEBA sürücü üzerinden nasıl hareket ettiririm.
______Aciil yardımınızı bekliyorum.
 
Motorun calisma gerilimi 380 v mi

Surucu olmadan servo motoru calistiramazsin.calistirmaktan kastim motoru dondurmek degil , herhangi bir islevselligi olmaz motorun
 
380 V. Benim amacım bi şekilde PLC den bağımsız manuel olarak motoru yaklaşık olarak 10 derece döndürmek.
 
sürücüsüz çalışmaz direk voltajla. sürücünün plc den bağımsız mutlaka üzerinde manuelbuton yada buton bağlamak için konnektörü vardır.
 
ekran paneli var fakat sürücü üzerinden direk jog yapamıyorum sürücünün öyle bir özelliği yok yani. sürücüyü pc ye bağlayıp o şekilde jog yapabilirim fakat bir bilgisayar programı bulamadım. var mıdır acaba firmanın proramından bağımsız çoğu sürücüyü kontrol edebileceğim bir program. sürücü keba marka, internet ortamında firmanın kendi programının setup hali yok satın almak gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst