Reklam (Bayram Şekeri)

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Bir gün genç bir adamın tanınmış bir mafya babasının (Taşlı Baba’nın) tüm namını ve popülaritesini de kullanarak kendine bir menfaat sağladığı babanın adamları tarafından tespit edilir.

-Baba,senin ismini direk kullanan ve Taşlı baba benim diyerek bizim mekanlardan kendine menfaat sağlatan bir arkadaş var.Ne yapalım ?

-Ben ne talihsiz bir mafya babasıyım annadın mı,bu bana yapılır mı ya? Önce bu arkadaşı nazikçe ve güzelce hırpalayın,sonra da sorun bakalım,böyle bir şeye kalkıştığına göre en çok neyine güveniyormuş bu arkadaş?

-Peki baba,kung-fu bilen takım elbiseli iri-yarı adamlarımızı o arkadaşı yalnız yakalarsak üzerine yollayalım mı? Bunu ister misin sayın baba?

-İyi fikir,evvela 8-10 kişiyi üzerine bir gönderin ve iyice benzetin,sonra da ifadesini bir alıp bana söyleyin annadın mı?

-Peki baba,hemen gidiyoruz bu söylediğini yapmaya,sen hiç merak etme,bize de güven!

Taşlı babanın kung-fu bilen on adet kalifiye adamı genç adamı tenha bir sokakta bir gün yalnız yürürken nasılsa da görürler ve bir anda on tanesi birden üzerine atlar.Ama o anda beklenmedik bir şey de olur.Genç adam;

-Arkadaşlar,içinizde “Ülker” çukulatalı gofret sevmeyen var mı? :)

-!!!!!!!!

On adet adam sanki video player’in dondurma tuşuna basılmış gib bir anda havada asılı kalarak donarlar. (Matrix filminde de benzer sahneler yer almıştır,özellikle de bilim-kurgu sevenler filmi izlerken bunu görmüşlerdir.)

* Mafya babası tiplemeleri Türkiye’de daha önce atv’de yayınlanmış “Alemin Kralı” ve “ Tatlı Kaçıklar” adlı tv dizilerinden ve tv reklamlarından ortaklaşa esinlenilerek oluşturulmuştur. Ancak yukarıada geçen olayların gerçek hayatla yakından uzaktan bir ilişkisi de bulunmamaktadır,sadece kurgudur.Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst